Sony Xperia Neo L, Το πρώτο κινητό Sony με “μαμά” ICS

Τα κινητά της σειράς Xperia δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο..Είναι όμορφα, με καλό Hardware, ωραίο UI από την Sony, αλλά έχουν, και αυτά, αργήσει να πάρουν την τελευταία έκδοση του Android, το Ice Cream Sandwich.

Η Sony

έχει υποσχεθεί πως τα κινητά θα αναβαθμιστούν, αλλά κανείς δεν ξέρει το πότε. Όμως, η εταιρεία ανακοίνωσε το Sony Xperia Neo L, το οποίο θα βγαίνει από το εργοστάσιο…παγωμένο. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι μέχρι στιγμής η ανακοίνωση για το νέο μοντέλο αφορά μόνο την αγορά της Κίνας.

“Γιατί μας το λες τότε;” θα με ρωτήσετε. Η απάντηση σε αυτό είναι η εξής. Συνήθως τα κινητά που κυκλοφορούν στην Κίνα έρχονται κάποιο καιρό μετά και στα μέρη μας, εκτός αν διαθέτουν ειδικό Hardware το οποίο βρίσκει χρήση μόνο εκεί(οπως το Κορεάτικο Samsung Galaxy S II, που έχει κεραία τηλεόρασης).

Κοιτώντας λοιπόν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Sony Xperia Neo L, δεν βλέπουμε κάτι ιδιαίτερο. Επεξεργαστής στο 1GHz, 512 MB RAM, 4 ίντσες οθόνη ανάλυσης 854 x 480 και 5 MegaPixel κάμερα. Πρόκειται δηλαδή για ένα κινητό της μεσαίας κατηγορίας το οποίο μπορεί να βρει εύκολα να βρει το δρόμο του προς τον ευρωπαϊκό χώρο.

Τέλος, η κυκλοφορία του θα σημάνει και την έναρξη της διαδικασίας αναβάθμισης όλης της σειράς Xperia στην τελευταία έκδοση Android 4.0, καθώς θα είναι λίγο παράλογο ένα κινητό μεσαίας κατηγορίας να το έχει ενώ ένα high-end κινητό όχι. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν..

Keywords
Τυχαία Θέματα