Άνθρωπος 256 ετών!

Ναι καλά διαβάσατε στον τίτλο! Ο κύριος που έχει αποτελέσει αντικείμενο μελέτης από πολλούς επιστήμονες, φαίνεται πως γεννήθηκε το 1677 και η ζωή του έληξε μετά από 256 χρόνια!

Πείτε πως όλα αυτά είναι σίγουρα ψέματα. Όμως πόσο ψέμα μπορεί να είναι, όταν οι New York Times δημοσίευσαν άρθρο που αφορούσε τούτη την ιστορία;

Ο άνθρωπος-μυστήριο Li-Ching-Yun, γεννήθηκε σε ένα χωριό της Κίνας και κατά την διάρκεια της ζωής του, απέκτησε 180 παιδιά και 23 γυναίκες, ενώ ασχολήθηκε με την πώληση

ιατρικών φυτών για περισσότερα από 100 χρόνια.

Την έρευνα για τον παραπάνω “άνθρωπο” την έκανε Wu -Chung- Chien (καθηγητής πανεπιστημίου) το 1930. Για την εξαγωγή του συγκλονιστικού αυτού συμπεράσματος, ο καθηγητής συνέκρινε ημερομηνίες με ιστορικά κείμενα και κατέληξε πως το κινεζικό κράτος έχει ευχηθεί “χρόνια πολλά” δύο φορές στον Li-Ching-Yun: μία όταν έκλεισε τα 150 χρόνια και μία όταν έκλεισε τα 200!

Αν η παραπάνω ιστορία είναι αληθινή, και πράγματι ο άνθρωπος-μυστήριο έζησε 256 χρόνια, τότε εκθρονίζει “χαλαρά” κιόλας τον κάτοχο του ρεκόρ Guiness, ο οποίος έζησε “μόλις” 122 χρόνια και 164 μέρες!

Η έρευνα για αυτό το “παράλογο” συνεχίζεται, όπως και να έχει όμως η υπόθεση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον!

Keywords
Τυχαία Θέματα