Surface RT, ξεκινάει στα 499 δολάρια και 599 με το Touch Cover

Goodbyte

Την εμφάνιση τους έκαναν οι τιμές του Surface RT tablet της Microsoft, στο δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα. Όπως καταλαβαίνετε, αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει άμεσα τις συγκεκριμένες τιμές, οι οποίες αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν online καθώς η Microsoft

πρόλαβε και τις κατεβάσε.

Η Microsoft πριν από λίγα λεπτά ανέβασε τις τιμές του Surface RT tablet της, στο δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα από κάτω. Οι τιμές είναι 499 δολάρια για την έκδοση με τα 32 GB χωρίς το Touch Cover, 599 δολάρια συμπεριλαμβανομένου του Touch Cover, ενώ η έκδοση των 64 GB με το Touch Cover τιμολογούνται στα 699 δολάρια.

Το Touch Cover στοιχίζει 119.99 δολάρια, ενώ είναι διαθέσιμο σε 5 χρώματα, ενώ το Type Cover στοιχίζει 129.99 δολάρια. Οι ενδιαφερόμενοι για τα 64 GB θα πρέπει να περιμένουν περισσότερες μέρες από την 26η Οκτωβρίου που θα αποσταλούν οι υπόλοιπες εκδόσεις του Surface RT, καθώς προς το παρόν είναι εκτός διαθεσιμότητας. Δεν υπάρχει ενημέρωση για την Ευρώπη καθώς αυτές οι τιμές ισχύουν για τις ΗΠΑ, αλλά μόλις έχουμε κάτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Το παρόν άρθρο Surface RT, ξεκινάει στα 499 δολάρια και 599 με το Touch Cover αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα