WWDC 2012, Τι θα δούμε και τι όχι!

11:21 8/6/2012 - Πηγή: GoodByte

Τη Δευτέρα ο Tim Cook πρόκειται να ανέβει στο stage του Moscone Center στο San Francisco για το ετήσιο WWDC keynote της Apple. Όμως τι περιμένουμε να δούμε φέτος από την Apple;

Αρχικά φημολογείται ότι η παρουσίαση θα διαρκέσει περίπου 90 λεπτά. Τι όμως θα δούμε να παρουσιάζεται στην φετινή WWDC, το iOS 6,

η νέα σειρά MAC, το iPhone 5, το πολυαναμενόμενο Apple TV; Εμείς πάντως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιες προβλέψεις για το τι πρόκειται να δούμε την Δευτέρα.

Σχεδόν σίγουρο είναι ότι κάθε MAC πρόκειται να δει έστω και ένα μικρό update καθώς η Intel ανακοίνωσε τα επόμενης γενιάς Ivy Bridge chips. Επιπλέον περιμένουμε να δούμε τη νέα γενιά των Macbook Pro, τα οποία θα είναι πιο λεπτά και με μεγαλύτερη αυτονομία όσον αφορά την μπαταρία.

Κάτι που ακούμε εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι ο ερχομός του iOS 6, το οποίο μάλιστα πρόκειται τόσο να ενσωματώσει το Facebook, να φέρει το Siri στο νέο iPad αλλά και τα Google maps. Επιπλέον θα μάθουμε επιτέλους πότε σκοπεύουν να απελευθερώσουν την νέα version του OS X, το γνωστό σε όλους μας Mountain Lion.

Τέλος θεωρούμε ότι η Apple πρόκειται να δώσει μια πνοή ζωής στα Mac Pro, τα οποία έχουν να αναβαθμιστούν τα τελευταία 2 χρόνια και τα οποία πιστεύουμε ότι δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει. Πολύ πιθανή είναι και η αναβάθμιση του iCloud όσον αφορά τον συγχρονισμό των video και των φωτογραφιών.

Όσον αφορά τώρα το καινούριο iPhone, θεωρούμε σχεδόν απίθανο να το δούμε να ανακοινώνεται παρόλο που οι φήμες τις τελευταίες ημέρες θέλουν το αντίθετο. Τέλος πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται να δούμε την πολυαναμενόμενη Apple HDTV αλλά ούτε και το iPad mini, για το οποίο ακούμε πολλά τον τελευταίο καιρό.

Νομίζω πήρατε μια ιδέα για το τι πρόκειται να μας παρουσιάσει η Apple την ερχόμενη εβδομάδα. Βέβαια καλό είναι να κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Έτσι δεν είναι;

Keywords
Τυχαία Θέματα