Windows Phone 8, Δείτε γιατί το πληκτρολόγιο δουλεύει τόσο καλά!

Goodbyte

Όσοι έχετε δοκιμάσει μια Windows Phone συσκευή, σίγουρα θα έχετε μείνει ευχαριστημένοι από τον τρόπο που λειτουργεί το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο. Στα Windows Phone 8, τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα, και η Microsoft μας εξηγεί τον λόγο μέσα από ένα βίντεο.

Σε αντίθεση με το Android

και τα δεκάδες πληκτρολόγια που κυκλοφορούν για αυτό, τα Windows Phone, όπως και τα iOS και BB10, ενσωματώνουν μόνο το αυθεντικό Microsoft πληκτρολόγιο. Το καλό στην υπόθεση αυτή, είναι ότι το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο είναι εξαιρετικό και έχει βολέψει το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών των WP.

Στα νέα WP8, το πληκτρολόγιο έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να προβλέπει τις λέξεις που γράφετε, όχι μέσα από ένα λεξικό, αλλά από τα πραγματικά δεδομένα από ανώνυμους χρήστες. Μην εκπλαγείτε αν δείτε να σας “προτείνονται” λέξεις που χρησιμοποιούνται μόνο στην αργκό! Σήμερα, η Microsoft παρουσίασε ένα βίντεο που δείχνει γιατί τα αποτελέσματα της χρήσης του νέου πληκτρολογίου στα WP8 είναι τόσο καλά σε ότι αφορά το Fat finger πρόβλημα.

Το παρόν άρθρο Windows Phone 8, Δείτε γιατί το πληκτρολόγιο δουλεύει τόσο καλά! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα