Η LG μηνύει την Samsung για πατέντες πάνω στην τεχνολογία OLED

Goodbyte

H LG και η Samsung και οι δύο κορεάτικες εταιρίες είναι αντίπαλες σε πολλά στρατόπεδα και όχι μόνο στα smartphones, όπως χημικά, λευκές συσκευές (ψυγεία,πλυντήρια κτλπ), oθόνες και πολλά άλλα. Η LG σήμερα μήνυσε την Samsung πάνω σε πατέντες για OLED.

H LG και η Samsung

συγκρούονται σε πολλά σημεία, μετά την μήνυση της Samsung προς την LG για κλοπή τεχνολογίας OLED και παραχώρησης της σε τρίτους, η LG απαντάει με μύνηση όσων αφορά πατέντες πάνω στην τεχνολογία OLED και πιο συγκεκριμένα για τις συσκευές Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Note και Samsung Galaxy Tab 7.7.

Η δήλωση της LG Display για την μήνυση είναι η εξής:

Αυτή η αγωγή έχει κατατεθεί τόσο για την επιβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της LG Display αλλά και την προώθηση του θεμιτού ανταγωνισμού.

Ενώ η επίθεση της LG δεν σταματάει εδώ καθώς πιο μπροστά μέσα στην εβδομάδα είχε μηνύσει την Samsung για ψευδή διαφήμιση όσων αφορά τα ψυγεία της εταιρίας, καθώς τα έκανε να φαίνονται ανώτερα από τα ψυγεία της LG.

Το παρόν άρθρο Η LG μηνύει την Samsung για πατέντες πάνω στην τεχνολογία OLED αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα