iOS 6, Θα το πάρει το iPhone 3GS;

Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για τους fans της Apple, καθώς πρόκειται να πραγματοποιηθεί το ετήσιο WWDC keynote στο stage του Moscone Center στο San Francisco. Επίκεντρο της προσοχής θα είναι φυσικά το iOS 6, το οποίο πρόκειται να δούμε για πρώτη φορά με το iPhone επόμενης γενιάς γύρω στον Σεπτέμβρη.

Μπορεί αυτή

την στιγμή να μην γνωρίζουμε ακριβώς τι πρόκειται να δούμε σε μερικές ώρες από τώρα, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται να ανακοινωθεί το iOS 6. Πιστεύουμε ότι το νέο iOS πρόκειται να ενσωματώσει το Facebook, να φέρει το Siri στο νέο iPad αλλά και τα Google maps.

Όμως ποιες θα είναι οι συσκευές που θα μπορούν να πάρουν το iOS 6; Μόλις πριν από λίγες ώρες είδαμε τα links για την beta έκδοση και μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι δεν υπήρχε version για το iPad πρώτης γενιάς, ενώ την ίδια στιγμή υπήρχε για το iPhone 3GS, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις ένα χρόνο πριν από το πρώτο iPad.

Πιστεύουμε ότι ο λόγος που οδήγησε την Apple να πάρει αυτήν την απόφαση είναι η διαθεσιμότητα στην αγορά. Για να γίνουμε πιο κατανοητοί, το iPhone 3GS πωλείται ακόμη, ενώ το iPad πρόσφατα σταμάτησε να κυκλοφορεί.

Πάντως δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε απόλυτα σίγουρα για όσα σας λέμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα ξεδιαλύνουν σε μερικές ώρες.

Μείνετε συντονισμένοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα