iOS/Android, Πόσο εύκολα μπορεί κανείς να σπάσει τους κωδικούς μας;

Δείτε στο video που ακολουθεί πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να βρει τους κωδικούς σε όλες τις συσκευές που τρέχουν iOS ή και Android. Τελικά μάλλον κανένας μας δεν είναι ασφαλής.

Η Micro Systemation, μια Σουηδική εταιρία που συνεργάζεται με την αστυνομία και τον στρατό για θέματα ψηφιακής ασφάλειας, δημοσίευσε το παρακάτω video για το πώς λειτουργεί το λογισμικό της, το οποίο

ακούει στο όνομα XRY.

Πιο συγκεκριμένα η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί πραγματικά εύκολα να παραβιάσει όλες εκείνες τις συσκευές που τρέχουν iOS ή Android και να βρει διάφορες πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη, όπως κλήσεις, επαφές, μηνύματα, θέση GPS κ.α.

Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι το XRY χρησιμοποιεί το ίδιο είδος λογισμικού με αυτό του Jailbreak. Όποιος λοιπόν θελήσει να αποκτήσει το XRY αρκεί να δώσει μια μικρή περιουσία και θα το αποκτήσει. Σκεφτείτε ότι ο κύριος αγοραστής είναι η Αμερικάνικη αστυνομία.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση στο όλο θέμα είναι το γεγονός ότι η παραβίαση της συσκευής μπορεί να γίνει μέσα σε λιγότερο από 2 λεπτά. Τρομερό;

Δείτε λοιπόν στο video που ακολουθεί πόσο εύκολα μπορεί να σπάσει το passcode ενός iPhone.

Πως σας φαίνεται;

Keywords
Αναζητήσεις
πως σπαει ο κωδικος στο samsung, σπασιμο κωδικου κοινητου samsung galaxy
Τυχαία Θέματα