iPad 3, Ίδιο εξωτερικά με πολλές εκπλήξεις στο εσωτερικό!

18:10 9/2/2012 - Πηγή: GoodByte

Μια φωτογραφία και πληροφορίες από έγκυρη πηγή σύμφωνα με την… πηγή μας, αρχίζουν να ξεδιαλύνουν το τοπίο σχετικά με το νέο tablet της Apple. Πιο δυνατό από ποτέ, θα μοιάζει υπερβολικά με το iPad 2 και η οθόνη του θα “σκοτώνει”! Αυτό είναι το νέο iPad 3.

Το iPad 2 παρουσιάστηκε περίπου

πριν 12 μήνες και κατάφερε να βάλει για τα καλά τον όρο tablet στην καθημερινότητα μας. Η αγορά που δημιουργήθηκε από το πρώτο iPad, μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, η Google και η Microsoft προσπαθούν να πάρουν το μερίδιο αγοράς που τους αναλογεί, αλλά η πραγματικότητα έχει ακόμα την υπογραφή της Apple.

Ο απόγονος του iPad 2, το νέο iPad 3, πρόκειται να λανσαριστεί πολύ σύντομα, με τις φήμες να κάνουν λόγο ακόμα για κυκλοφορία του τον επόμενο μήνα. Σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας η φωτογραφία του πίσω καλύμματος της συσκευής, η οποία φανερώνει τις περισσότερο από εμφανείς ομοιότητες με το iPad 2.

Οι διαφορές επικεντρώνονται στο μέγεθος του χώρου που θα καταλαμβάνει η μπαταρία και τις διαφορετικές υποδοχές για την κάμερα. Αυξημένο μοιάζει το ύψος της συσκευής, αλλά αυτό ίσως να έχει να κάνει με την ίδια τη φωτογραφία.

Οι μεγάλες εκπλήξεις κρύβονται στο εσωτερικό του iPad 3, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες του TheVerge, η GPU της συσκευής θα είναι πολύ δυνατότερη, ενώ ο επεξεργαστής δεν θα είναι τετραπύρηνος, αλλά διπύρηνος! Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διαφοροποίηση, αφού μέχρι σήμερα ήταν σχεδόν βέβαιο ότι ο νέος επεξεργαστής της συσκευής θα ήταν ο A6 με 4 πυρήνες.

Πάντως η συγκεκριμένη πηγή επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά τις φήμες για οθόνη ανάλυσης 2048

Keywords
Τυχαία Θέματα