iPhone 5, Φήμες για πάχος μόλις 7.9 χιλιοστά και HD μπροστινή κάμερα

14:21 6/6/2012 - Πηγή: GoodByte

Οι φήμες για το νέο iPhone 5 καθημερινά πυκνώνουν, χωρίς πάντως να γίνεται λόγος για παράλογα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως στο παρελθόν. Σύμφωνα με την τελευταία από αυτές, το iPhone 5 θα είναι λεπτότερο κατά 1.4 χιλιοστά, φτάνοντας σε πάχος μόλις τα 7.9!

Το νέο iPhone θα παρουσιαστεί κατά πάσα πιθανότητα το φθινόπωρου αυτού του έτους και μέχρι τότε θα μπορούμε να εικάζουμε διάφορα σχετικά

με τα τεχνικά και φυσικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Εκτός από τη διάσταση της οθόνης, η οποία μοιάζει να έχει κλειδώσει στις 3.9-4 ίντσες, σήμερα ήρθαν για πρώτη φορά συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το πάχος της συσκευής.

Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, το νέο iPhone 5 θα έχει πάχος μόλις 7.9 χιλιοστά και μπροστινή κάμερα με δυνατότητες HD καταγραφής βίντεο. Η πίσω κάμερα θα είναι σχεδόν η ίδια με αυτή του iPhone 4S, με τη μοναδική διαφορά να συναντάται στο μέγεθος του διαφράγματος, το οποίο θα φτάσει στο f2.2 από f2.4.

Μια τόσο μεγάλη διαφοροποίηση στο πάχος θα δώσει πολλούς πόντους στο iPhone 5, το οποίο έχει τη δυνατότητα να εντυπωσιάσει μετά την όχι και τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση του Samsung Galaxy S III. Ας ελπίσουμε φυσικά να συνοδεύεται από περισσότερη μνήμη και ένα iOS 6 σημαντικά βελτιωμένο σε σχέση με τον πρόγονο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα