Κερδίστε το απίστευτο HTC 8X προσφορά του Goodbyte.gr

11:37 5/6/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Μπείτε σήμερα στην μεγάλη κλήρωση του Goodbyte.gr, που σας προσφέρει σε συνεργασία με την HTC το πιο όμορφο Windows Phone 8 smartphone. Η συμμετοχές λήγουν στις 19 Ιουνίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί άμεσα!

Το HTC Windows

Phone 8X είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα καλύτερα smartphones της αγοράς στην κατηγορία του. Η HTC έχει συνδυάσει τον υπέροχο λεπτό σχεδιασμό του με πολύ καλά υλικά και κορυφαία χαρακτηριστικά.

Είχαμε τη χαρά να δοκιμάσουμε το HTC 8X και παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εκπληκτικές δυνατότητες του μέσα από 3 ενδιαφέροντα βίντεο.

Επειδή παρατηρούμε ότι οι συμμετοχές είναι περισσότερες από τα Follow, Subscribe και Like σε Twitter, Youtube και Facebook, τονίζουμε ότι είναι και τα τρία απαραίτητα!

Αν ο νικητής δεν έχει ακολουθήσει το Goodbyte σε κάποιο από τα τρία κοινωνικά δίκτυα τότε δυστυχώς η κλήρωση θα επαναληφθεί.

a Rafflecopter giveaway

Ζητάμε συγνώμη σε όλους όσοι είχατε συμμετάσχει στην προηγούμενη διαδικασία για το HTC 8X, όμως αν διαβάσετε τους όρους συμμετοχής θα δείτε ότι δεν υπήρξε κανένα λάθος από την πλευράς μας. Πλέον η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή και εύκολη για όλους.

Καλή τύχη!

Keywords
Αναζητήσεις
goodbyte.gr
Τυχαία Θέματα