Νέο iPad, Δεν έχει πρόβλημα με την μπαταρία!

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για την μπαταρία του νέου iPad. Σύμφωνα όμως με τα λεγόμενα της Apple, η μπαταρία δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα λοιπόν με τις φήμες που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό, για να φορτίσει πλήρως η μπαταρία του νέου iPad, θα πρέπει να παραμείνει στην πρίζα τουλάχιστον μία ώρα ακόμη.

Η Apple όμως

έρχεται με τη σειρά της να αποκαταστήσει αυτήν την “αδικία” δηλώνοντας ότι το νέο iPad ακολουθεί την ίδια λογική φόρτισης με τις προηγούμενες iOS συσκευές.

Πιο συγκεκριμένα, η Apple έχει διαμορφώσει έτσι την ένδειξη της μπαταρίας για όλες τις iOS συσκευές ώστε η ένδειξη 100% να φαίνεται πριν η συσκευή φτάσει την κατάσταση της πλήρης φόρτισης. Για να γίνουμε πιο κατανοητοί, η συσκευή όταν φτάνει στο 100% αποφορτίζεται μόνη της μέχρι το 95% και στη συνέχεια αρχίζει και πάλι να φορτίζεται. Η διαδικασία αυτή συνεχίζεται μέχρι ως ότου ο χρήστης να αποσυνδέσει τη συσκευή από την πρίζα.

Αυτό γίνεται γιατί καμία ηλεκτρονική συσκευή δεν είναι καλό να μένει στην πλήρη φόρτιση για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Χαρακτηριστική είναι μάλιστα η δήλωση του Michael Tchao σύμφωνα με την οποία, η παραπάνω διαδικασία αποτελεί ένα φανταστικό χαρακτηριστικό που πάντα υπήρχε στο iOS.

Καλό ακούγεται. Εσείς τι λέτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα