Ποια μοντέλα της εταιρίας είδαμε στην έκθεση αυτοκίνητου της Γενεύης;

11:05 12/3/2012 - Πηγή: 6thGear

Ποια μοντέλα της εταιρίας είδαμε στην έκθεση αυτοκίνητου της Γενεύης;

 
Alfa Romeo: Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

Citroen:  Τα νέα μοντέλα στο περίπτερο της Citroen στη Γενεύη ήταν το DS4 Racing Concept και το C4 Aircross. Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά τους δείτε τα εδώ.

Dacia: Για ακόμα μία φορά η Dacia ταράζει τα νερά προσφέροντας το Lodgy, ένα μοντέλο σε 5θέσιες και 7θέσιες εκδόσεις που, χάρη και στην πολύ ανταγωνιστική τιμή του, αναμένεται να αποτελέσει επανάσταση για αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας. Το Duster DELSEY, είναι ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής που συνδυάζει τον τολμηρό σχεδιασμό, με τη φιλική προς το χρήστη λειτουργικότητα. Εξελιγμένο πάνω στην έκδοση Lauréate του πιο επιτυχημένου σε πωλήσεις SUV της Dacia, διακρίνεται για την ιδιαίτερα σπορτίβ εμφάνισή του. Το Sandero Stepway, η «περιπετειώδης» εκδοχή του Sandero, έχει εξελιχθεί στην έκδοση Stepway 2 ενώ χάρη στα ακόμα πιο ξεχωριστά εξωτερικά του χρώματα, διαθέτει ακόμα πιο σπορτίβ εμφάνιση. Διαβάστε εκτενώς για τα μοντέλα εδώ.

Fiat: Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Honda: Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Lancia:  H Lancia στη Γενεύη έκανε την παρουσία της αισθητή παρουσιάζοντας τα δύο νέα μοντέλα Lancia Flavia και Lancia Thema AWD.

Mitsubishi: Η Mitsubishi Motors παρουσίασε στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τη νέα γενιά Outlander. Η νέα γενιά Outlander ενσαρκώνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Mitsubishi για ένα τεχνοκρατικά ‘Στιβαρό – Ασφαλές – Απλό’ αυτοκίνητο που αισθητικά συνδυάζει την ουσία με τις καθαρές επιφάνειες. Διαβάστε εδώ περισσότερα. 

Nissan: Η Nissan άνοιξε τις πύλες του περιπτέρου της στη Διεθνή  Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, με ένα κουαρτέτο  καινοτόμων και συναρπαστικών πρωτοτύπων. Η αποκάλυψη του δυναμικού πρωτοτύπου Invitation,  επιβεβαιώνει την έμπνευση της Nissan για τη δημιουργία μια εντελώς νέας τάσης στην κατηγορία Β, που ετοιμάζεται να λανσαριστεί στην Ευρώπη το 2013.  Σταθερά στο προσκήνιο  είναι και τα Crossovers της  Nissan, με την αποκάλυψη του  πρωτοτύπου  Hi-Cross,  αποκαλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο  πώς η Nissan σχεδιάζει να επεκταθεί στην κατηγορία αυτή, διατηρώντας την ηγετική της θέση. Επιπλέον σημαντική είναι η  ανακοίνωση ότι  το Nismo Juke θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα λανσαριστεί από τη Nismo, τον θρυλικό διεθνή βελτιωτικό οίκο της μάρκας. Παράλληλα, με τα αποκαλυπτήρια στη Γενεύη του πρωτότυπου 100% ηλεκτροκίνητου βαν e-NV200, η Nissan ισχυροποιεί τη θέση της ως ηγέτιδα και στην ηλεκτροκίνηση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Opel: Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

Porsche: Με μια παγκόσμια και δυο ευρωπαϊκές πρεμιέρες η Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG υποδέχεται το κοινό της έκθεσης αυτοκινήτου στη Γενεύη. Στα πλαίσια της 82ης ελβετικής έκθεσης, η νέα γενιά της Boxster πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στο διεθνές κοινό, ενώ η Panamera GTS και η 911 Carrera Cabriolet έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στο κοινό της γηραιάς ηπείρου. 
Με σημαντικά μειωμένο βάρος, χάρη στο ελαφρύ αμάξωμα πο

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις 6thGear