MΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΙΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ

Από την Μακρίνα Εμφιετζή

Υλικά

-2 κιλά μοσχάρι-2 κρεμμύδια-3 καρότα-2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας-1 μπουκάλι μπύρα-Αλάτι, πιπέρι ,θυμάρι, λάδι

Εκτέλεση

-Τσιγαρίζω το κρέας, το αφαιρώ από την κατσαρόλα και τσιγαρίζω το κρεμμύδι με τα καρότα μέχρι να γίνει διάφανο το κρεμμυδάκι. -Στη συνέχεια ρίχνω τον πελτέ και ανακατεύω καλά. -Ρίχνω τα μυρωδικά και την μπύρα, αφήνω να πάρει μια βράση και ρίχνω το κρέας. -Τα βάζω όλα σε μια γάστρα και τα αφήνω στο φούρνο για 2 ώρες περίπου.

Καλή σας όρεξη!

 

Aν θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας και την δική σας αγαπημένη συνταγή. Στείλτε e-mail στο [email protected] με τίτλο "ΣΥΝΤΑΓΗ".

Keywords
Τυχαία Θέματα