ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

Από τον Μπάμπη Αποστολίδη

Για τη γέμιση

-2 ματσάκια σπανάκι-1 κρεμμύδι-1/2 κεσεδάκι τυρί κρέμα (150γρ)-2 κ.σ παρμεζάνα-1 κουτί κανελόνια

Για τη σάλτσα

-2 κονσέρβες ντοματάκια ψιλοκομμένα-1 σκελίδα σκόρδο-1 κ.σ κρασί-ρίγανη, αλάτι, πιπέρι

Αντί για μπεσαμέλ

-1/2 κεσεδάκι τυρί κρέμα (150γρ)-4 κουταλιές σούπας γάλα-μοσχοκάρυδο-παρμεζάνα

Εκτέλεση

-Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σπανάκι μέχρι να μαραθούν. Τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. -Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης.-Ψήνουμε τη σάλτσα βάζοντας όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι. -Όταν ψηθεί η ντομάτα
τη στρώνουμε σε ένα πυρέξ.-Γεμίζουμε ένα-ένα τα κανελόνια με τη γέμιση και τα βάζουμε πάνω στη ντομάτα.-Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με το γάλα και το μοσχοκάρυδο. -Το ρίχνουμε πάνω από τα κανελόνια και τελειώνουμε με την παρμεζάνα. -Τα ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 30 λεπτά.

Aν θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας και την δική σας αγαπημένη συνταγή. Στείλτε e-mail στο [email protected] με τίτλο "ΣΥΝΤΑΓΗ".

Keywords
Τυχαία Θέματα