Διαφυλάξτε την υγεία του μωρού σας με σωστές συνήθειες

Η γέννηση ενός μωρού και η ημέρα που αυτό θα έρθει στο σπίτι είναι ίσως η πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας. Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφθείτε για να διασφαλίσετε την υγεία του μωρού σας. Και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε μερικές φορές αυστηροί με τους φίλους και την οικογένειά σας σε σχέση με τις σωστές συνήθειες καθαριότητας και υγιεινής.

Η σωστή υγιεινή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους πρώτους μήνες ενός νέου μωρού γιατί το ανοσοποιητικό τους σύστημα βρίσκεται σε εξέλιξη,

γεγονός που το καθιστά ευάλωτο σε μικρόβια και μολύνσεις. O πιο αποτελεσματικός τρόπος για να προστατεύσετε το μωρό σας, αλλά και τον εαυτό σας είναι να υιοθετήσετε στην καθημερινότητά σας το συστηματικό πλύσιμο στα χέρια σας.

To Dettol υπενθυμίζει τις σωστές συνήθειες καθαριότητας και υγιεινής για το μωρό σας σύμφωνα με τους ειδικούς:

• Πλύνετε τα χέρια σας πριν και μετά την επαφή με το μωρό σας. Με αυτό τον τρόπο δεν θα του μεταδώσετε μικρόβια που μπορεί να είναι στα χέρια σας.

• Είναι σημαντικό οποιοσδήποτε άλλος αγγίζει το μωρό, είτε αυτός είναι μέλος της οικογένειάς σας, είτε επισκέπτης, είτε νταντά, να ακολουθεί επίσης αυτήν την πρακτική.

• Ζητήστε από τυχόν επισκέπτες οι οποίοι είναι άρρωστοι, ή που έχουν έρθει σε επαφή με ένα άρρωστο πρόσωπο, να αναβάλουν την επίσκεψή τους μέχρι να έχουν αναρρώσει πλήρως.

• Πάντα να έχετε μαζί σας απολυμαντικό χεριών σε περίπτωση που σαπούνι και νερό δεν είναι εύκολα διαθέσιμα.

• Διατηρήστε τις επιφάνειες, παιχνιδιών και ρούχων, καθαρές και στεγνές, καθώς τα μικρόβια μπορούν να επιβιώσουν και να πολλαπλασιαστούν πιο γρήγορα σε υγρές επιφάνειες

«Dettol, αποστολή μας η υγιεινή καθαριότητα»

Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, η σειρά προσωπικής και οικιακής υγιεινής Dettol είναι το No1 όνομα στην παγκόσμια αγορά απολυμαντικών και αντισηπτικών προϊόντων. Σε συνέχεια της πολύχρονης παρουσίας του γνωστού φαρμακευτικού αντισηπτικού/απολυμαντικού υγρού Dettol, δημιουργήθηκε μια νέα σειρά προϊόντων Dettol καθημερινής χρήσης, με σκοπό την ικανοποίηση των σύγχρονων και καθημερινών αναγκών για υγιεινή καθαριότητα και αντιβακτηριδιακή προστασία. Το Dettol προσφέρει κάθε μέρα 100% σιγουριά ενάντια στα μικρόβια σε κάθε απλή, καθημερινή δραστηριότητα και συμβάλλει στην αποτελεσματική πρόληψη διαφόρων επιδημιών, που αποτελούν στις μέρες μας σημείο αναφοράς και προβληματισμού των σύγχρονων, ευρωπαϊκών κοινωνιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα