13ο Διεθνές Συνέδριο ICEFPE με εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας

Το 13ο Διεθνές Συνέδριο για την Πράσινη Ευρωπαϊκή Βιομηχανία των Οργανικών Ηλεκτρονικών και τα Αγροβολταϊκά, ξεκινάει σήμερα στις 9.30 το πρωί στο ξενοδοχείο Divani Caravel. 

Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Θεόδωρος Σκυλακάκης. Στην πρώτη ημέρα των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου συμμετέχουν ερευνητές, εκπρόσωποι επιχειρηματικών και ακαδημαϊκών φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπρόσωποι κρατικών φορέων και μέλη πρεσβειών

ξένων κρατών.

Το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Divani Caravel που διεξάγεται το Συνέδριο, θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Οργανικών Ηλεκτρονικών HOPE-A (www.hope-a.com) και του αντίστοιχου Συνδέσμου AFELIM από τη Γαλλία.

Στη διάρκεια των ημερών διεξαγωγής του Συνεδρίου, από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι και την 1η Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel θα λειτουργεί Έκθεση προϊόντων και εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας.

Οι διοργανωτές του Διεθνούς Συνεδρίου είναι το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας (LTFN) και ο Ελληνικός Σύνδεσμος Οργανικών & Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών HOPE-A.

Keywords
Αναζητήσεις
13o-diethnes-synedrio-icefpe-me-efarmoges-ypsilis-technologias.htm
Τυχαία Θέματα