Euroleague: Ετοιμάζει… απόβαση στο Ντουμπάι

Η Euroleague έχει πατήσει ήδη το ένα… πόδι της στο Ντουμπάι. Η πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα είναι μια από τις έδρες των τεσσάρων εφετινών προκριματικών τουρνουά του “Adidas Next Generation Tournament”, το οποίο θα ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια του Final Four στο Βερολίνο και θα στέψει την καλύτερη ομάδα εφήβων στην

Ευρώπη.

Το Παρίσι, το Βελιγράδι και η Ποντγκόριτσα θα «φιλοξενήσουν» τα άλλα τρία προκριματικά τουρνουά της διοργάνωσης, στην οποία μετέχουν οι εφηβικές ομάδες των συλλόγων.

 Όπως είναι ήδη γνωστό, η Euroleague και το Ντουμπάι βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό σε συζητήσεις, ώστε μεσοπρόθεσμα (σ.σ. τη σεζόν 2024-25 ή την περίοδο 2025-26) να συμμετάσχει στη διοργάνωση μια ομάδα από το Εμιράτο. Πρόκειται για ένα σύνθετο ζήτημα, το οποίο όμως θα συνοδευόταν από μεγάλη χορηγία και οικονομική ώθηση για τη διοργάνωση και τους συλλόγους.

Το “Adidas Next Generation Tournament”, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα “Marca”, θα πραγματοποιηθεί εκεί για πρώτη φορά, ενώ θα είναι επίσης η πρώτη φορά που ένα προκριματικό τουρνουά του “Adidas Next Generation Tournament” θα διεξαχθεί εκτός Ευρώπης.

Το τουρνουά στο Ντουμπάι θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 22-24 Μαρτίου, με τη συμμετοχή της ομάδας της Ακαδημίας Μπάσκετ του Ντουμπάι και γήπεδο την “Coca Cola Arena” χωρητικότητας 17.000 θεατών.

Keywords
Αναζητήσεις
euroleague-etoimazei-apovasi-sto-ntoubai.htm
Τυχαία Θέματα