Sniper: Επένδυση με οικολογικό πρόσημο!

Στην ολοκλήρωση μιας επένδυσης μέσω της οποίας θα συμβάλει στην ανακύκλωση του 40% του παλαιοχάρτου κυματοειδούς συσκευασίας στην Ελλάδα, προχώρησε πρόσφατα η Unipak Hellas, μέλος του διεθνούς Ομίλου Indevco.

Πρόκειται για την ακρίβεια για την επέκταση των εγκαταστάσεών της εταιρείας, που βρίσκονται στην Πελασγία Φθιώτιδας και αφορούν στην εγκατάσταση και λειτουργία μιας υπερσύγχρονης χαρτοποιίας, ενισχύοντας σημαντικά την κυκλική οικονομία και τη συμβάλλοντας

στη βιώσιμη ανάπτυξη στη χώρα μας.

Μέσω της νέας επένδυσης, η Ελλάδα μετατρέπεται σε επίκεντρο των δραστηριοτήτων του Ομίλου στην Ευρώπη, καθώς μέσω της καινούριας επένδυσης η εταιρεία θα είναι σε θέση να καλύψει καλύτερα τις ανάγκες τόσο της εγχώριας αγοράς, αλλά και να εξυπηρετήσει τις περιφερειακές αγορές και τις θυγατρικές εταιρείες που διαθέτει παγκοσμίως.

Επιπροσθέτως, η Unipak Hellas θα προχωρήσει σε καθετοποίηση της παραγωγής, ενισχύοντας την ικανότητα της να διευρύνει τη γκάμα καινοτόμων, όσο και βιώσιμων λύσεων συσκευασίας.

Μάλιστα, η τεχνολογικά προηγμένη μηχανή τύπου PM5 που τοποθετήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Φθιώτιδα, θα είναι σε θέση να παράγει υψηλής ποιότητας και μεγαλύτερης απόδοσης συσκευασίες από 100% απορρίμματα χαρτιού, μειώνοντας σημαντικά τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο της παραγωγής.

Σημειώνεται πως η Unipak Hellas δραστηριοποιείται στον κλάδο της χαρτοποιίας και της συσκευασίας, εστιαζόμενη στην κατασκευή και τη μεταποίηση κυματοειδούς χαρτονιού, ενισχύοντας τους τομείς της γεωργίας, βιομηχανίας, εμπορίου και των υπηρεσιών τροφοδοσίας με πλήρως ανακυκλώσιμα χαρτοκιβώτια, καθώς επίσης και «πράσινες» λύσεις.

Διαθέτει δε, μονάδες στην Αθήνα, στην Πελασγία, στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη.

Keywords
Αναζητήσεις
sniper-ependysi-me-oikologiko-prosimo.htm
Τυχαία Θέματα