Sniper: Νέα σχέδια για την Drakoulis, νέα θέση για την Andria Vidler

09:37 26/7/2023 - Πηγή: Emea.gr
Τα νέα σχέδια της Drakoulis Meat

Στη δημιουργία μιας νέας μονάδας επεξεργασίας, συντήρησης και παραγωγής προϊόντων κρέατος, επεξεργασίας και συντήρησης κρέατος βοοειδών, χοιροειδών, αιγοπροβατοειδών, αλόγων και άλλων ιπποειδών, που διατίθεται νωπό ή διατηρημένο με απλή ψύξη, προχωρά η Drakoulis Meat.

Οι εν λόγω εγκαταστάσεις θα αναπτυχθούν στη θέση Τζήμα, η οποία βρίσκεται στο 1ο χλμ.

Της Λεωφόρου Βάρης-Κορωπίου, στο Δήμο Κρωπίας.

Μάλιστα, η Drakoulis Meat πέτυχε να υπαχθεί το επενδυτικό της σχέδιο στις διατάξεις του νόμου 4399/2016, στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61.

Το συνολικό επιλέξιμο και ενισχυόμενο κόστος του επενδυτικού σχεδίου διαμορφώνεται στο ποσό των 3.093.728 ευρώ, με αποτέλεσμα η εταιρεία να εγκριθεί να λάβει 928.118,40 ευρώ.

Στα χέρια της Andria Vidler η Allwyn UK

Στα «στιβαρά» χέρια της Andria Vidler επέλεξε να αναθέσει τις τύχες της η Allwyn UK, η οποία κατά το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να αναλάβει τη διεξαγωγή του The National Lottery στη Μεγάλη Βρετανία.

Η κυρία Vidler θα αναλάβει καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου από την 1η Οκτωβρίου 2023, αναλαμβάνοντας να προετοιμάσει την εταιρεία, θυγατρική της μητρικής εταιρείας του ΟΠΑΠ, να διαχειριστεί το βάρος να «τρέξει» την Εθνική Λοταρία του Ηνωμένου Βασιλείου από τον προσεχή Φεβρουάριο. Υπενθυμίζεται πως το The National Lottery αποτελεί την κρατική εθνική λοταρία της Μεγάλης Βρετανίας, που ιδρύθηκε το 1994, η οποία ρυθμίζεται από την Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών και λειτουργεί επί του παρόντος από την Camelot Group, η οποία από το 1994 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να ανανεώνει την άδεια λειτουργίας του.

Η Andria Vidler θα διαδεχτεί τον Robert Chvátal, ο οποίος από τον περασμένο Ιανουάριο κατέχει τον ρόλο του interim CEO και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει αποκλειστικά στις αρμοδιότητές του ως CEO της Allwyn.

Μέχρι πρότινος, η νέα CEO της Allwyn UK κατείχε τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της Tag Worldwide, μιας ηγέτιδας εταιρείας marketing production σε παγκόσμιο επίπεδο, για την γεωγραφική περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ). Κατά το παρελθόν είχε διατελέσει Διευθύνουσα Σύμβουλος της EMI για την Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, CEO της Centaur Media, ενώ παράλληλα κατείχε θέσεις ανώτερου στελέχους στα Capital Radio, Bauer Media και το BBC.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Φεβρουάριο, η Allwyn AG, ηγέτιδα εταιρεία λειτουργίας τυχερών παιγνίων στην Ευρώπη, εξαγόρασε την Camelot UK Lotteries Limited, την οποία μέχρι τότε κατείχε το Ontario Teachers’ Pension Plan Board, το Συμβούλιο Συνταξιοδοτικού Προγράμματος του Σώματος των Δασκάλων και Καθηγητών του Οντάριο, Καναδά.

Η άδεια για τη διεξαγωγή του The National Lottery από μέρους της Camelot, ολοκληρώνεται στις 31 Ιανουαρίου 2024, και στη συνέχεια αναλαμβάνει να την λειτουργήσει η Allwyn, η οποία τον Σεπτέμβριο του 2022, έλαβε από την Επιτροπή Παιγνίων της Μεγάλης Βρετανίας, τη σχετική αδειοδότηση.

Σε δύο ημέρες ο διαγωνισμός της ΑΔΜΗΕ

Σε 2 ημέρες και δη την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 λήγει η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών για τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν την πρότασή τους στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό που διεξάγει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε., για την ανάληψη της προμήθειας «Μετασχηματιστών μετρήσεων συνδυασμένου τύπου 150 kV».

Κριτήριο ανάθεσης του εν λόγω διαγωνισμού είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει αποκλειστικά της χαμηλότερης τιμής στο σύνολο των ειδών της διακήρυξης, συνυπολογίζοντας το κόστος δοκιμών τύπου.

Συγκεκριμένα, αφορά στην προμήθεια 27 μετασχηματιστών μετρήσεων συνδυασμένου τύπου 150kV (έντασης 100-200/1-1-1Α), με περίβλημα από πυριτιούχο λάστιχο, για υπαίθρια εγκατάσταση, προϋπολογισμένης αξίας € 270.000, καθώς επίσης και 6 μετασχηματιστών μετρήσεων συνδυασμένου τύπου 150kV (έντασης 500-1000/1-1-1-1Α), με περίβλημα από πυριτιούχο λάστιχο, για υπαίθρια εγκατάσταση, προϋπολογισμένης αξίας 60.000 ευρώ.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του αντικειμένου της σύμβασης ανέρχεται σε 330.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Στην Cordia η συντήρηση της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.

Στην Cordia AE ανατέθηκε η παροχή υπηρεσιών συντήρησης ηλεκτρομηχανολογικού (Η/Μ) εξοπλισμού στο κτίριο στέγασης της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.) και του Data Center του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (Γ.Λ.Κ.), για χρονικό διάστημα 1 έτους, συνολικού ύψους 698.533,33 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η Cordia AE ήταν η μοναδική εταιρεία που συμμετείχε στον εν λόγω διαγωνισμό της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ., που «έτρεξε» το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Keywords
Αναζητήσεις
sniper-nea-schedia-gia-tin-drakoulis-nea-thesi-gia-tin-andria-vidler.htm
Τυχαία Θέματα