Stoiximan και Kaizen Gaming: Μεγαλοπρεπής η παρουσίαση του κυπέλλου του UEFA EURO 2024

16:35 21/3/2024 - Πηγή: Emea.gr

Σε ένα λαμπερό exclusive event στο Ζάππειο Μέγαρο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του κυπέλλου του UEFA EURO 2024. Η Stoiximan σε συνεργασία με την Kaizen Gaming έφεραν στην Αθήνα το τρόπαιο, που θα σηκώσει στα γήπεδα της Γερμανίας η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με στελέχη

και των δύο εταιρειών καθώς και να γνωρίσουμε από κοντά μεγάλους αθλητές και εκπροσώπους ομάδων που ανήκουν στην οικογένεια της Stoiximan.

Κάτω από τον λαμπερό Αττικό ήλιο, στο επιβλητικό Μέγαρο έδωσαν το «παρών» δεκάδες δημοσιογράφοι ή και απλοί φίλαθλοι, όπου ήθελαν να δουν από κοντά το κύπελλο και να φωτογραφηθούν μαζί του. Επίσης, παρευρέθηκαν αθλητές, μεταξύ των οποίων, ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας αλλά και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Γιώργος Πρίντεζης.
Υπενθυμίζεται ότι οι Kaizen Gaming και η Stoiximan ήταν οι επίσημοι χορηγοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το 2022. Παράλληλα, θα είναι οι χορηγοί του Copa America, που θα λάβει χώρα φέτος στα γήπεδα της Βόρειας Αμερικής.

O Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος της διοικητικής ομάδας της Kaizen Gaming και πρώην διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004, προλόγισε την εκδήλωση λέγοντας: «Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί φίλαθλοι διαλέξαμε αυτόν τον πολύ σημαντικό χώρο για τον ελληνικό αθλητισμό διαχρονικά, το Ζάππειο Μέγαρο για να κάνουμε αυτή την εκδήλωση. Όπως ξέρετε όλοι το Ζάππειο Μέγαρο ήταν το πρώτο ολυμπιακό venue, που φιλοξένησε τους αθλητές στους αγώνες του 1896. Ήταν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες που διεξήχθησαν στην Αθήνα».

«Διαλέξαμε αυτόν το χώρο που είναι τόσο σημαντικός τόσο για τον ελληνικό όσο και για τον παγκόσμιο αθλητισμό για να παρουσιάσουμε στο ελληνικό κοινό αυτό το βαρυσήμαντο τρόπαιο, που θα κερδίσει η νικήτρια ομάδα του UEFA EURO 2024».

«Δε μπορούμε να λησμονήσουμε ότι πριν από είκοσι χρόνια στην Ελλάδα διοργανώθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Οπότε γιορτάζουμε και αυτήν την επέτειο αυτή τη χρονιά. Παράλληλα, την ίδια χρονιά η Εθνική Ελλάδος είχε κατακτήσει το EURO στην Πορτογαλία. Αυτό προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην παρουσίαση αυτού του επάθλου. Η Εθνική μας ομάδα αγωνίζεται σήμερα για τα προκριματικά του EURO 2024 της Γερμανίας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ο Ιωάννης Σπανουδάκης τόνισε τη μεγάλη συνεισφορά των δύο εταιρειών στην ενδυνάμωση του αθλητικού ιδεώδους στη χώρας μας. Παράλληλα, χαρακτήρισε το 2024 ως μια Ολυμπιακή χρονιά καθώς το καλοκαίρι στο Παρίσι θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Η Stoiximan και η Kaizen Gaming θα βρίσκονται στο πλευρό των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παρίσι.

Ο κ. Σπανουδάκης έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: «Οι ομάδες και οι αθλητές ελπίζουμε να φέρουν την ελληνική σημαία ξανά στο βάθρο των νικητών και να φέρουν ολυμπιακά μετάλλια στη χώρα μας. Το καλοκαίρι ελπίζουμε να δοξάσουμε ξανά τον ελληνικό αθλητισμό».

Keywords
Αναζητήσεις
stoiximan-kai-kaizen-gaming-megaloprepis-i-parousiasi-tou-kypellou-tou-uefa-euro-2024.htm
Τυχαία Θέματα