Zeus International Hotels & Resort: Ιδανικός προορισμός για μαγικές γιορτινές εμπειρίες

Η Zeus International Hotels & Resort προσφέρει πληθώρα επιλογών για εορταστικά πακέτα διαμονής ή μεμονωμένα ξεχωριστά γιορτινά μενού. Είτε θέλετε να χτίσετε στιγμές με την οικογένεια, είτε ψάχνετε ιδιαίτερες εμπειρίες στην πόλη και δηλώνετε fan της ξεκούρασης και της απόλαυσης, οι φετινοί urban και κοσμοπολίτικοι προορισμοί της Zeus International Hotels & Resort σας περιμένουν ντυμένοι γιορτινά!

Πέντε

μοναδικά city hotels σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μιλάνο και Βουκουρέστι προσφέρουν εντυπωσιακά ρεβεγιόν με DJ sets ή Live μουσική, γευστικά μενού, εορταστικά πακέτα διαμονής, χαλαρωτικά spa και πολλές εκπλήξεις για όλους, με την υπογραφή της Zeus International!

Στην Αθήνα, η καρδιά της πόλης χτυπά στους γιορτινούς ρυθμούς του *5 Wyndham Grand Athens στην Πλατεία Καραϊσκάκη με την εκπληκτική θέα του Roof Top Pool Bar Restaurant ενώ μερικά βήματα από το ιστορικό κέντρο της πόλης μπορείτε να απολαύσετε την διαμονή σας στο ολοκαίνουργιο Athens Key Hotel Tradmark Collection by Wyndham.

Στην Θεσσαλονίκη μπορείτε να έχετε αξέχαστες γιορτινές στιγμές απολαμβάνοντας urban επιλογές με πολύ μουσική, εναλλακτική τέχνη και τοπικά εδέσματα. Εκεί βρίσκεται το Lazart Hotel Trademark Collection by Wyndham για ιδιαίτερες γιορτινές ημέρες που συμβαδίζουν με τους ρυθμούς της πόλης.

Στο Μιλάνο, τη δεύτερη μεγαλύτερη κοσμοπολίτικη πόλη της Ιταλίας, ένα από τα κυριότερα διεθνή εμπορικά κέντρα και μία από τις πιο δημοφιλείς συνάξεις καλλιτεχνών απ’ όλο τον κόσμο, βρίσκεται το Dolce Milan Malpensa. Είναι χτισμένο πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Μαλπένσα και κατάλληλο για τις πιο αυθεντικές Ιταλικές γιορτές!

Στο Βουκουρέστι τα ξενοδοχεία Central Hotel και Venezia Hotel βρίσκονται στο κέντρο της πόλης προσφέροντας την ευκαιρία να εξερευνήσετε την κοσμοπολιτική πρωτεύουσα με τα πόδια.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις εορταστικές προσφορές των ξενοδοχείων στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.wyndhamgrandathens.com.

Keywords
Αναζητήσεις
zeus-international-hotels--resort-idanikos-proorismos-gia-magikes-giortines-ebeiries.htm
Τυχαία Θέματα