Αυξήθηκαν κατά 10% τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη σε σχέση με τον Δεκέμβριο

12:29 13/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

O Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) έχει καταφέρει να αυξήσει κατά 10% τον αριθμό λεωφορείων που κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης, συγκριτικά με τον Δεκέμβριο του 2023.

Ωστόσο, ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου της πόλης (ΟΣΕΘ), έχει αποκτήσει «πονοκέφαλο» λόγω της μείωσης των οδηγών ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης,

που έχει οδηγήσει σε προβλήματα σε ορισμένες λεωφορειακές γραμμές της πόλης.

Σε ανακοίνωση του ο ΟΣΕΘ υπογραμμίζει πως πλέον κυκλοφορούν σχεδόν καθημερινά περίπου 490 οχήματα, ενώ παρά τις όποιες αντικειμενικές δυσκολίες γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους υπεύθυνους του οργανισμού.

«Ξέρουμε ότι σήμερα το επάγγελμα του επαγγελματία οδηγού είναι από αυτά που ταλανίζονται διεθνώς από μεγάλη έλλειψη εκπαιδευμένου δυναμικού. Ωστόσο, παρά τις όποιες αντικειμενικές δυσκολίες, η προσπάθεια όλων μας για βελτίωση της εξυπηρέτησης παίρνει σάρκα και οστά, αφού ο μέσος μηνιαίος όρος των κυκλοφορούντων λεωφορείων κατά τις καθημερινές ημέρες του Φεβρουαρίου παρουσιάζει αύξηση 10% περίπου συγκριτικά με το Δεκέμβριο του 2023, αφού το πλήθος των λεωφορείων που κυκλοφορούν καθημερινά προσεγγίζει τα 490 οχήματα»

Keywords
Αναζητήσεις
afxithikan-kata-10-ta-leoforeia-sti-thessaloniki-se-schesi-me-ton-dekemvrio.htm
Τυχαία Θέματα