Άρτα: Στον ανακριτή ο πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους

13:58 10/5/2023 - Πηγή: Emea.gr

Στον ανακριτή μεταφέρθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (10.5.2023) ο 37χρονος πατέρας στην Άρτα, που ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητό του το 5,5 μηνών βρέφος του με αποτέλεσμα η κορούλα του να βρει τραγικό θάνατο.

Οι γιατροί έκριναν ότι ο 37χρονος είναι καλύτερα και γι’αυτό αποφασίστηκε να μεταφερθεί στον ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές αν ο άνδρας θα απολογηθεί σήμερα ή θα δώσει πρώτα κάποιες εξηγήσεις για το τι συνέβη και στη συνέχεια θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 37χρονου

πατέρα έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ο ίδιος νοσηλευόταν φρουρούμενος στο νοσοκομείο, καθώς στο άκουσμα της είδησης ότι το παιδί του ήταν νεκρό κατέρρευσε και προσπάθησε να αυτοκτονήσει τυλίγοντας ένα καλώδιο γύρω από το λαιμό του.

Την ίδια ώρα, η 27χρονη μητέρα απειλούσε να πέσει από το μπαλκόνι. Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με τους δύο γονείς να μην μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν το αγγελούδι τους.

Τι συνέβη                                                                                        

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης όταν ο πατέρας έφυγε από το σπίτι του στην Άρτα, παίρνοντας μαζί την κορούλα του με σκοπό να την αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό.

Ο 37χρονος ωστόσο δεν σταμάτησε ποτέ στον σταθμό, αλλά πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε άλλη γειτονιά και με υπηρεσιακό όχημα κατευθύνθηκε για τη Λευκάδα, όπου εργάζεται.

Ώρες μετά και όταν η 27χρονη μητέρα πήγε να παραλάβει το παιδί από τον βρεφονηπιακό, αποκαλύφθηκε η τραγωδία.

Η ίδια τηλεφώνησε στον σύζυγό της λέγοντάς του ότι το παιδί δεν είναι στον σταθμό. Μόνο τότε ο 37χρονος συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει το μωρό στο αυτοκίνητο.

Όταν οι γονείς έφτασαν στο όχημα διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχε αφρούς στο στόμα.

Το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι το μικρό κοριτσάκι είχε πεθάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα