Χρήστος Χαρπαντίδης: Ο άνθρωπος πίσω από το Success Story της Παπαστράτος – Έβαλε την ιστορική καπνοβιομηχανία σε μια νέα εποχή

10:03 31/3/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ο Χρήστος Χαρπαντίδης είναι το πρόσωπο πίσω από το Success Story του μετασχηματισμού της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος.

Κατάφερε να μετατρέψει την πιο ιστορική καπνοβιομηχανία της Ελλάδας στην πιο σύγχρονη μονάδα παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού για τα IQOS, δίνοντας λύση στο πρόβλημα και οδηγώντας την εταιρεία σε μια Smoke Free εποχή.

Ο διορατικός και πρωτοποριακός του τρόπος σκέψης και οι ηγετικές του ικανότητες και δεξιότητες έθεσαν τα θεμέλια  της ανάδειξης της Παπαστράτος σε εταιρεία που ηγείται και αφήνει σημαντικό επιχειρηματικό αποτύπωμα.

Διαβάστε εδώ την έκδοση της Business Voice του Σαββάτου

Ο Χρήστος Χαρπαντίδης ανέλαβε τα ηνία της Παπαστράτος το 2015, μία περίοδο διαρκούς ύφεσης για το ελληνικό επιχειρείν. Το όραμα της μητρικής εταιρείας Philip Morris ήταν ένας κόσμος χωρίς τσιγάρο και ο χαρισματικός μάνατζερ κατάφερε να αλλάξει σελίδα στην ιστορική καπνοβιομηχανία και να θέσει τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο. Τον Μάρτιο του 2017 ηγήθηκε της προσπάθειας για τη δημιουργία των νέων παραγωγικών εγκαταστάσεων της εταιρείας στον Ασπρόπυργο, καθώς και τη δημιουργία 400 νέων θέσεων εργασίας για να παράγεται στην Ελλάδα το καινοτόμο προϊόν καπνού, σε μια επένδυση ύψους 300 εκατ. ευρώ. Μια από τις τελευταίες επιτυχίες του είναι πως πλέον από υπεύθυνος 12 χωρών ως αντιπρόεδρος ΝΑ Ευρώπης αναλαμβάνει ανώτατος αντιπρόεδρος για τις Εξωτερικές Υποθέσεις στις 180 χώρες όπου δραστηριοποιείται ο αμερικανικός κολοσσός.

Διαβάστε εδώ την έκδοση της Business Voice του Σαββάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα