Εγκαίνια για το εντυπωσιακό NOBL Luxury Business Hub

17:45 5/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του το NOBL Luxury Business Hub (Λεωφ. Αμαρουσίου 28, Νέο Ηράκλειο),το οποίο αποτελεί έναν εντυπωσιακό χώρο για υψηλού επιπέδου εμπειρίες εργασίας και ξεχωριστές εταιρικές εκδηλώσεις.

Πλήθος εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου έδωσε το «παρών» για να γνωρίσει το νέο business hub της Αθήνας μέσα από διαδραστικές εμπειρίες αλλά και να

απολαύσει ένα live performance από τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Antonis Dominos που «έντυσε» με Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς τη λαμπερή αυτή εκδήλωση.

Το NOBL Luxury Business Hub προάγει ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο συνδυάζοντας την πολυτέλεια με την παραγωγικότητα σε ένα υπερσύγχρονο χώρο που προσφέρει concierge υπηρεσίες και εξατομικευμένες λύσεις για κάθε work/life ανάγκη.

«Το NOBL δεν είναι απλά ένα workspace. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε ένα περιβάλλον εργασίας που εμπνέει τη δημιουργική σκέψη και προωθεί την επιχειρηματική καινοτομία», δήλωσε ο Constantin Tzembelicos, Group CEO και Co-Founder του Orphic Group, όπου ανήκει το NOBL Luxury Business Hub.

Keywords
Αναζητήσεις
egkainia-gia-to-entyposiako-nobl-luxury-business-hub.htm
Τυχαία Θέματα