ΕΒΕΑ: Διοργανώνεται το Final Conference στο πλαίσιο του «Business Innovation Greece»

10:49 16/4/2024 - Πηγή: Emea.gr

Διοργανώνεται το Final Conference στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του έργου: «Inspiration – Supporting Innovative StartuPs towards cIRculAriTy inclusION» του προγράμματος «Business Innovation Greece», που θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 και ώρα 15:00 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ακαδημίας 7, Αθήνα, Αίθουσα 5ου ορόφου).

Στόχος του έργου Inspiration

είναι η στήριξη και η παροχή βοήθειας, μέσω αιδευτικού προγράμματος και συμβουλευτικής υποστήριξης σε ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) και startups, ώστε να υιοθετήσουν το Βιώσιμο Επιχειρηματικό Μοντέλο (SBMs) και το Επιχειρηματικό Μοντέλο Καινοτομίας Κυκλικής Οικονομίας (CEBMs), ώστε να έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις διεθνείς αγορές.

Το έργο επικεντρώθηκε στα παρακάτω θεματικά πεδία:

«Καινοτομία Πράσινης Βιομηχανίας Green Industry Innovation (GII)»,Γαλάζια Ανάπτυξη Blue Growth (BG) καιΤεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) Information Communication Technologies (ICT).

Στα αποτελέσματα του έργου, είναι μεταξύ άλλων, οι συμμετέχουσες startups:

να υιοθετήσουν μια νοοτροπία που υποστηρίζει τη δημιουργία βιώσιμης αξίας και την κατανομή πόρων στο SBMI,να ενσωματώσουν την καινοτομία της πράσινης τεχνολογίας σε μια ευρύτερη ατζέντα βιωσιμότητας,να εμπλέξει τους ενδιαφερόμενους σε διαδικασίες δημιουργίας αξίας σε τομείς όπως το περιβάλλον και η κοινωνία.

Συντονιστής του έργου είναι: η Triaena Synergies & Consulting και συμμετέχουν ως εταίροι: το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, καθώς και το International Development Norway (IDN). Το ταξίδι του Inspiration ξεκίνησε στις 4 Αυγούστου 2023 και λήγει στις 30 Απριλίου 2024.

Για την συμμετοχή σας συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ.

Keywords
Αναζητήσεις
evea-diorganonetai-to-final-conference-sto-plaisio-tou-business-innovation-greece.htm
Τυχαία Θέματα