Γιάννης Διονάτος: Τέλος εποχής για το emea.gr!

11:07 1/4/2024 - Πηγή: Emea.gr

Πρωταπριλιά σήμερα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα με υγεία.

Είθισται ο Τύπος, έντυπος, ηλεκτρονικός και διαδικτυακός να είναι γεμάτος από fake ειδήσεις, προς επίρρωση του Πρωταπριλιάτικου εθίμου.

Χρήσιμο, βέβαια, θα ήταν εάν δεν ακολουθούταν η συγκεκριμένη «συνταγή» και τις υπόλοιπες 364 ημέρες του έτους, αλλά αυτό είναι μια διαφορετική συζήτηση σε δεύτερο χρόνο.

Ερχόμαστε, λοιπόν, κι εμείς από την πλευρά μας να συμβάλουμε τον ειδησεογραφικό… οβολό

μας, προτάσσοντας - όμως-  μια αλήθεια: To emea.gr αποτελεί παρελθόν! Για την ακρίβεια (την ορθότητα και την αλήθεια) του πράγματος, από απόψε, στις 00:00 μ.μ., τυπικά στις 2 Απριλίου 2024 το emea.gr θα πάψει να υφίσταται και λειτουργεί.

Έπειτα από 17 συναπτά έτη λειτουργίας, θεωρούμε πως ολοκλήρωσε τον κύκλο του, έχοντας καταγράψει άπειρες ώρες ενημέρωσης, αμέτρητες ειδήσεις, αποκλειστικότητες και πρωτιές. Πάντοτε έχοντας ως γνώμονα την αναζήτηση της αλήθειας και την ενδυνάμωση του γνωστικού πεδίου του business κοινού που το εμπιστευόταν. Δίχως «στρογγυλέματα», μακριά από συμβιβασμούς και χωρίς «ατζέντες». Προσωπικές, πολιτικές ή με… άρωμα monetizing. 

Βέβαια, θα σας συνιστούσα να δώσετε βαρύτητα και σημασία στα όσα πρεσβεύει ο κεντρικός τίτλος του συγκεκριμένου σημειώματος, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις ένα τέλος σηματοδοτεί, τροφοδοτεί και μεταμορφώνεται σε μια νέα αρχή.

Τα καλύτερα, λοιπόν, έρχονται. Υπομονή (μερικών ωρών) και πίστη (διαρκή) απαιτείται.

Stay tuned και ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας επιδείξετε πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως όλα αυτά τα χρόνια.

Εξάλλου, αποτελούν την «καύσιμη ύλη» μας σε ένα διαρκές ταξίδι αναζήτησης, προβληματισμού και αναθεώρησης δεδομένων, πλάνων και στρατηγικών.

Πάντοτε προς την κατεύθυνση αναζήτησης μιας ξεχωριστής εμπειρίας ενημέρωσης, ψυχαγωγίας, μα και στοχασμού. Ταξίδι, που δεν σταματά εδώ, αλλά σε λίγες ώρες θα πληροφορηθείτε με ποιο τρόπο συνεχίζεται.

Keywords
Αναζητήσεις
giannis-dionatos-telos-epochis-gia-to-emeagr.htm
Τυχαία Θέματα