Η «Cubers» χορηγός σε καρναβαλική παρέλαση

16:02 13/3/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η «Cubers», ήταν μεγάλος χορηγός της 2ης Καρναβαλικής Παρέλασης του Δήμου Διονύσου, που πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου και συνδιοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Διονύσου, τον Δήμο Διονύσου και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στη Σταμάτα.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών από αρκετές γωνιές της Αττικής, όλων των ηλικιών, από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Πολλά ήταν τα δώρα και οι εκπλήξεις ενώ ο βασικός νικητής ήταν το τραγούδι, ο χορός και το ξεφάντωμα. «Από τις πιο καλές εμφανίσεις», όπως αναφέρθηκε ήταν η συμμετοχή

-για πρώτη φορά- της «Cubers», η οποία σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Σταμάτας και το Rubik’s Academy, εμφανίστηκαν ως Rubik’s και Cuber’s Academy ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους στον κεντρικό δρόμο και την κεντρική πλατεία της Σταμάτας και αποσπώντας αμέτρητα χειροκροτήματα και θετικές κριτικές.

Μαθητές του σχολείου της Σταμάτας φόρεσαν τον χαρακτηριστικό κύβο, ενώ ο εν λόγω κύβος τοποθετήθηκε πάνω σε όχημα αποτελώντας τον «φάρο» της παρέλασης.

Την ομάδα των «Cubers» στήριξαν ως πολύτιμοι χορηγοί μεταξύ άλλων: Νερά Minoa Waters, Summer Village Resort, Σκιάθος-Οικογένεια Κασιδόκωστα, «Γραφικές Τέχνες» του Βαγγέλη Στεργίου, Pcsplash, Print shirt του Κωνσταντίνου Γεωργάλη, Dyslexia centre Pavlidis method, Dance it, Γερμανικά Lingua heart, Στολίδης, Σεραλίδης, Αγγλικά Σίνου «Sinou language school».

Αυτή η πρωτοβουλία αντανακλά την αφοσίωση της «Cubers» στην προώθηση της δημιουργικότητας, του υγιούς ανταγωνισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των συμμετεχόντων. Μια γιορτή χαράς, δημιουργικότητας, συμπερίληψης και αγάπης που ελπίζουμε και επιθυμούμε να συνεχιστεί και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο και την οποία η ομάδα της «Cubers» θα στηρίζει πάντα με όλη της την δυναμική.

Keywords
Αναζητήσεις
i-cubers-chorigos-se-karnavaliki-parelasi.htm
Τυχαία Θέματα