Η ΝΔ βλέπει «καλύτερο μέλλον» για τους πολίτες με τον προϋπολογισμό του 2024

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τσιάρας, έκανε λόγο για αίσθημα αισιοδοξίας που δημιουργείται προς τους πολίτες της Ελλάδας, με τα όσα φέρνει η κυβέρνηση στο σχέδιο προϋπολογισμού του 2024. Έκανε λόγο για «ένα καλύτερο μέλλον για όλους».

«Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να παραμείνει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων καθώς είναι ο μόνος που θα μας δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την οικονομία μας, να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο το κοινωνικό κράτος και να δώσουμε

την πραγματική ελπίδα και αισιοδοξία και στους Έλληνες και την κοινωνία.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα δημιουργήσει αυτό που όλοι οι Έλληνες πολίτες θέλουν και επιθυμούν που είναι μια καλύτερη κοινωνία, μια καλύτερη οικονομία, ένα καλύτερο μέλλον για όλους».

Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στάθηκε στο ότι ο προϋπολογισμός του 2024 «φέρνει αύξηση μισθών, συντάξεων και εισοδημάτων» και την ίδια στιγμή είναι «ένας προϋπολογισμός που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δημιουργεί αίσθηση ελπίδας και αισιοδοξίας στην ελληνική κοινωνία και στους Έλληνες πολίτες».

Παράλληλα, ανέφερε πως πως οι θετικοί δείκτες και οι αναβαθμίσεις «δεν προήλθαν δια μαγείας αλλά είναι αποτέλεσμα μιας πολύ σκληρής δουλειάς», ενώ πρόσθεσε πως «οι επιτυχίες της οικονομίας έχουν μετατραπεί σε μέτρα στήριξης των πολιτών και της κοινωνίας».

Keywords
Αναζητήσεις
i-nd-vlepei-kalytero-mellon-gia-tous-polites-me-ton-proypologismo-tou-2024.htm
Τυχαία Θέματα