Η ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη στην παρουσίαση τού ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ (LIVE)

20:23 15/4/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στο Ωδείο Αθηνών για την ανακοίνωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Τους υποψήφιους της για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσίασε νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία. Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει 42 γυναίκες και άνδρες και μετά

την παρουσίαση όλων  στο Ωδείο Αθηνών θα μιλήσει και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα αντικατοπτρίζει μέσα από 42 άξιες γυναίκες και άνδρες μια πτυχή της προσπάθειας που κάνει η κυβέρνηση για να κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή κυρίως στα ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών. Ανθρώπους με ένσημα και από διαφορετικές ηλικίες» είχε πει χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης

Την έναρξη της παρουσίασης έκανε η έκανε η Αριστοτελεία Πελώνη η οποία τόνισε ότι «το ψηφοδέλτιο αγκαλιάζει ολόκληρη την Ελλάδα». 

Στα ονόματα-έκπληξη που ανακοινώνονται σήμερα είναι και αυτό του Φρέντι Μπελέρη, για τον οποίο κατά την έναρξη της εκδήλωσης, υπήρχε μία κενή καρέκλα. 

«Η υποψηφιότητα Μπελέρη είναι μια υποψηφιότητα με πολύ βαρύ συμβολισμό» υπογράμμισε η κ. Πελώνη με τους παριστάμενους να σηκώνονται όρθιοι και να καταχειροκροτούν τον φυλακισμένο δήμαρχο Χιμάρας.

Ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, είπε μεταξύ άλλων: «Μέσα σε λίγες μέρες έγινα πατέρας για 5η φορά και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, θα την τιμήσω. Θα αγωνιστώ για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας στην Ευρώπη, για τα αδέρφια μας στη Βόρεια Ήπειρο. Πέτρο μου, ο μπαμπάς θα δικαιωθεί» είπε, απευθυνόμενος στον γιο του Φρέντι Μπελέρι.

Στον Φρέντι Μπελέρη αναφέρθηκε στη συνέχεια και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν θα υπάρξει ένταξη της Αλβανίας χωρίς δίκαιη δίκη του Φρέντι Μπελέρη.

Ο Γιώργος Αυτιάς, παίρνοντας τον λόγο είπε: «Μόλις επέστρεψα από την Αμερική που έζησα τον ελληνισμό… Ο ελληνισμός της Αμερικής ψηφίζει ΝΔ! Όλος ο πλανήτης ψηφίζει ΝΔ» είπε ο Γιώργος Αυτιάς και χειροκροτήθηκε από το κοινό. «Θα τους αλλάξουμε τους νόμους στην Ευρώπη και θα τους φτιάξουμε για την Ελλάδα! Για την πατρίδα» είπε ο Γιώργος Αυτιάς. «Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια»!

Στο βήμα έχουν ανέβει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος που βρέθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο και ζητά εκ νέου τη στήριξη του κόσμου, αλλά και η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, η οποία διευκρίνισε ότι «ο πρωθυπουργός θέλει να δει τις γυναίκες σε ισότιμη θέση στην κοινωνία. Γνωρίζοντας και ο ίδιος την ευαισθητοποίησή μου για ζητήματα με γυναίκες με προσκάλεσε. Με τη στήριξη του συζύγου μου, αποφασίσαμε πως είναι χρέος μου να προσπαθήσω. Η προσέγγισή μου θα είναι κυρίως ανθρωπιστική».

Keywords
Αναζητήσεις
i-omilia-tou-kyr-mitsotaki-stin-parousiasi-tou-evropsifodeltiou-tis-nd-live.htm
Τυχαία Θέματα