Η Πόπη, ο πρόεδρος που «έρχεται με φόρα» και η δυσαρέσκεια για την επικοινωνιακή πολιτική

06:47 8/2/2023 - Πηγή: Emea.gr

«Δεν είμαστε παιδική χαρά, ούτε ψηφίζουμε για 15μελές στο Λύκειο, πάμε σε πολύ κρίσιμες εκλογές και όλοι επιβάλλεται να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα», είπε στην στήλη μας ένα παλαιό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που διακρίνεται για την ειλικρίνεια και σοβαρότητά του, σχολιάζοντας την παρουσία της Πόπης Τσαπανίδου στην «ηλεκτρική» καρέκλα της εκπροσώπου τύπου του κόμματος.

Ο

«κακός χαμός» έγινε σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, όπου η Πόπη Τσαπανίδου, μέσα στην «τρελή χαρά», τελειώνοντας την προσφώνησή της για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, που θα ακολουθούσε είπε: «πρόεδρε έλα, έλα με φόρα».

Όπως ήταν φυσικό, η «ατάκα» έγινε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα viral, καθώς «ταξίδεψε» μέσω των social media, σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας μας.

Έπεσε πολύ γέλιο, τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν και μέχρι εδώ όλα καλά.

Εκεί που άρχισε να «στραβώνει» το πράγμα είναι ότι, η «φράση» της Τσαπανίδου, δεν άρεσε σε πολλά στελέχη στην Κουμουνδούρου, καθώς θεώρησαν ότι τέτοιου είδους κινήσεις δημιουργούν μια «ελαφρότητα» που δεν συνάδει με το διακύβευμα των εκλογών και το μήνυμα της «σοβαρής επιλογής» που θέλει να «περάσει» στους πολίτες ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, όπως μαθαίνει η στήλη από καλές πηγές, κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου εξέφρασαν την ανησυχία τους, για την τροπή που έχει λάβει η επικοινωνιακή πολιτική του κόμματος, σε στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Οι ίδιες πηγές μας είπαν ότι, δεν είναι η πρώτη φορά που η νέα εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλεί με τα λεγόμενά της, σημειώνοντας ότι, το παραμικρό λάθος στην επικοινωνία θα το πληρώσει πολύ ακριβά το κόμμα.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ένα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη στήλη μας, «φανταστείτε να έβγαινε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Γιάννης Οικονόμου και να έλεγε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: “έλα πρόεδρε, έλα με φόρα”, τι θα γινόταν στο Μέγαρο Μαξίμου και στο κόμμα της ΝΔ».

Εμείς δεν έχουμε να συμπληρώσουμε κάτι, τα είπε όλα…

Keywords
Τυχαία Θέματα