Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ έσταξε… μέλι για τον Μητσοτάκη

11:29 7/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Στην προσυνεδριακή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηγουμενίτσα τις προάλλες, κεντρική ομιλήτρια για λογαριασμό της Κουμουνδούρου ήταν το μέλος της ΚΕ, Λίλα Σουλελέ.

Όπως γράφει στην αποκαλυπτική του στήλη ο Κομισάριος, με ευθύ τρόπο εξήγησε στους «συντρόφους» της γιατί το κόμμα καταβαραθρώθηκε στις εκλογές.

«Εμείς δεν λέγαμε τίποτα, δεν διαβάζαμε την πραγματικότητα, υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, θεωρούσαμε πως είναι το χαζό παιδί της

οικογένειας. Ε, τελικά, δεν ήταν τόσο χαζό αυτό το παιδί, ήταν ικανότατο», είπε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Απ’ την κριτική της δεν γλίτωσαν ούτε οι κορυφαίοι του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους χαρακτήρισε «καρεκλοκένταυρους». «Τα νέα παιδιά τα διώχναμε από το κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε να παράγει στελέχη, γιατί θα ήταν η επόμενη ημέρα», σημείωσε.

Και το καλύτερο το φύλαξε για το τέλος, όταν τους είπε: «Ποιος νοιάζεται για την ιδεολογική μας ταυτότητα. Εκ των πραγμάτων δεν ενδιαφέρεται κανένας για την ταυτότητά μας, σε λίγο δεν θα ενδιαφέρεται κανείς ούτε για την ταυτότητα του φύλου μας!». Γης μαδιάμ…

Keywords
Τυχαία Θέματα