ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Απολαυστικό επεισόδιο με ρομπότ, γυναικεία επιχειρηματικότητα και… κουμπαρά το Σάββατο στις 11.30!

11:53 4/8/2023 - Πηγή: Emea.gr

Ο ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ, η πρώτη και μοναδική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση για το Ελληνικό Οικοσύστημα Καινοτομίας και Τεχνολογίας έρχεται ξανά στους δέκτες μας το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 11:30 μέσα από τη συχνότητα του ONE CHANNEL.

Σε μια εποχή που τα πάντα γύρω μας αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς, ο ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ είναι εδώ για να δώσει βήμα συνολικά στο εγχώριο Οικοσύστημα της Καινοτομίας και της Τεχνολογίας και στους εκπροσώπους του, είτε αυτό αφορά Startup εταιρείες, είτε Scale

Up εταιρείες, αλλά και επιχειρηματικούς ομίλους με πολύχρονη ιστορία.

Με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο, τον άνθρωπο που μίλησε πρώτος για τις νεοφυείς εταιρείες στην Ελλάδα, ο τηλεοπτικός ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ προβάλλεται μέσα από δέκτες του ONE CHANNEL κάθε Σάββατο στις 11:30 με βασικό στόχο να μας κάνει να ερωτευτούμε την επιχειρηματικότητα.

Δείτε εδώ το τελευταίο επεισόδιο του ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ

Επίσης, η εκπομπή προβάλλεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 11:30.

Σε αυτό το επεισόδιο θα θέσουμε τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την ΜΚΟ που θέλει να αλλάξει τους όρους για τις γυναίκες στην τεχνολογία. Επίσης, θα μάθουμε τα πάντα για την εταιρεία που έχει φέρει τα πιο σύγχρονα ρομπότ καθαρισμού στην ελληνική αγορά. Τέλος, θα γνωρίσουμε την εταιρεία που δίνει άμεση λύση στα προβλήματα των επιχειρήσεων.

Οι καλεσμένοι του νέου επεισοδίου του ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ είναι οι:
– Ελένη Ακτύπη, Managing Director του WE LEAD
–Γεράσιμος Γερολυμάτος, ιδρυτής και CEO της Gerobo International
– Θοδωρής Κρίντας, ιδρυτής και CEO της Koubaras Ltd

Συντονιστείτε στους δέκτες του ONE CHANNEL για ένα ακόμα «μαγικό ταξίδι» στον κόσμο του Ελληνικού Οικοσυστήματος Καινοτομίας και Τεχνολογίας και της Επιχειρηματικότητας το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 11:30!

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα