«Ο αγώνας θα συνεχιστεί αν δεν δοθούν λύσεις» το μήνυμα των αγροτών στην κυβέρνηση

19:59 20/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (Ε.Ο.Α.Σ.Κ.), Κώστας Τζέλας, ξεκαθάρισε ότι οι αγρότες δεν θα υποχωρήσουν και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους αν η κυβέρνηση δεν δώσει λύση στα θέματα που της έχουν θέσει.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο παναγροτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιείται στο Σύνταγμα, ο Κ. Τζέλας επανέλαβε ότι οι αγρότες απαιτούν αφορολόγητο πετρέλαιο,

αλλά και να πέσει το αγροτικό ρεύμα στα 7 λεπτά ανά κιλοβατώρα. «Το απαιτούμε και θα το κερδίσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στα αιτήματα του αγροτικού κόσμου βρίσκεται, όπως επισήμανε, και η επιδότηση για την αγορά λιπασμάτων, ζωοτροφών και αγροεφοδίων. «Μέσα από κάτι τέτοια θα μπορέσουμε να παράγουμε φθηνά αγροτικά προϊόντα» τόνισε.

Στα αιτήματα του αγροτικού κόσμου βρίσκεται, όπως επισήμανε, και η επιδότηση για την αγορά λιπασμάτων, ζωοτροφών και αγροεφοδίων. «Μέσα από κάτι τέτοια θα μπορέσουμε να παράγουμε φθηνά αγροτικά προϊόντα», ανέφερε και επανέλαβε ακόμη μια φορά την απαίτηση τους να μπει ένα τέλος στις ελληνοποιήσεις. Αναφερόμενος στην Κεντρική Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ), υπογράμμισε ότι «δεν έχουμε καμία απάντηση και ουσιαστική λύση. Κάθε φορά που γίνεται αναθεώρηση της ΚΑΠ, εμείς γινόμαστε φτωχότεροι. Φεύγουμε από τα χωριά και τα χωράφια μας».

Keywords
Αναζητήσεις
o-agonas-tha-synechistei-an-den-dothoun-lyseis-to-minyma-ton-agroton-stin-kyvernisi.htm
Τυχαία Θέματα