Ο Μητσοτάκης ξεκαθαρίζει ότι δεν τίθεται θέμα συμφωνίας με την Ουκρανία

15:39 22/3/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε στη διάψευση των όποιων σεναρίων κάνουν λόγο για μυστική συμφωνία ανάμεσα σε Ελλάδα και Ουκρανία, την ώρα που ο πόλεμος ανάμεσα σε Κίεβο και Μόσχα μαίνεται για περισσότερο από δύο χρόνια. Ο πρωθυπουργός επισήμανε πως η Ελλάδα στηρίζει σταθερά το δικαίωμα της Ουκρανίας ως προς τη δυνατότητα της να αμύνεται ανάμεσα στην εισβολή της Ρωσίας.

Μιλώντας από τη Σύνοδο Κορυφής που πραγματοποιείται

ανάμεσα στους ηγέτες των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπογράμμισε πως δεν έχει υπογράψει καμία συμφωνία με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θα μπορούσα να υπογράψω εν κρυπτώ, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά».

Προανήγγειλε ότι στο Υπουργικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου, οι πολίτες θα ενημερωθούν αναλυτικά για τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της ακρίβειας. 

«Η μόνη απάντηση είναι η αύξηση των μισθών. Κατανοώ ότι μέχρι να αυξηθούν οι μισθοί υπάρχει μια απόσταση. Λίγη υπομονή ακόμα, θα ακούσετε τις προτάσεις της κυβέρνησης για τον κατώτατο μισθό στο υπουργικό συμβούλιο της προσεχούς Τετάρτης».

Keywords
Αναζητήσεις
o-mitsotakis-xekatharizei-oti-den-tithetai-thema-symfonias-me-tin-oukrania.htm
Τυχαία Θέματα