Ο υφυπουργός Υγείας Δ. Βαρτζόπουλος στο Govnews.gr: «Φακελάκι… τέλος!»

09:17 19/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Υφυπουργός Υγείας και βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης. Ψυχίατρος, ειδικευμένος στην Ψυχιατρική και την Ψυχοθεραπεία στις Πανεπιστημιακές Κλινικές Βόννης και Κολωνίας και διδάκτωρ Πανεπιστημίου Βόννης, επιστημονικός συνεργάτης Πανεπιστημιακών Κλινικών του ΑΠΘ για σειρά ετών.

O Δημήτρης Βαρτζόπουλος έχει ένα βιογραφικό που δικαιολογεί απόλυτα τη θέση του υφυπουργού Υγείας. Ασχολήθηκε με τον φοιτητικό συνδικαλισμό, υπήρξε Γραμματέας

Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ , στην Νομαρχιακή ΟΝΝΕΔ και ανέλαβε θέσεις ευθύνης σε όλα τα επίπεδα οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Υπήρξε Πρόεδρος Τοπικής και Νομαρχιακών, στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, Πρόεδρος της Διοικούσης Θεσσαλονίκης και Αν. Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του Κόμματος και πολιτεύθηκε στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης από το 1993 έως το 2000.

Στη Δημόσια Διοίκηση υπηρέτησε ως Διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας την περίοδο 2004-2009 και ορίστηκε Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Κυβέρνηση Παπαδήμου. Το 2012 κλήθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά, να ιδρύσει τη Γενική Γραμματεία Συντονισμού της Κυβέρνησης, της οποίας υπήρξε επικεφαλής μέχρι τον Οκτώβριο 2014. Στις εκλογές του Ιουλίου 2019 εξελέγη βουλευτής στην Β΄περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ο υφυπουργός Υγείας μιλάει στο Govnews.gr για όλα όσα δεν αφήνουν το σύστημα Υγείας να ανασάνει, για τον προγραμματισμό και για τον νέο Υπουργό Υγείας.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ 

Keywords
Αναζητήσεις
o-yfypourgos-ygeias-d-vartzopoulos-sto-govnewsgr-fakelaki-telos.htm
Τυχαία Θέματα