Πόσο κοστίζει ένας πλούσιος γάμος στην Ινδία

15:28 28/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Κινητήρια δύναμη της ινδικής οικονομίας αποτελεί η βιομηχανία των γάμων, αφού η Ινδία ξοδεύει πλέον πάνω από 69 δισ. ευρώ (75 δισ. δολλάρια) σε γάμους κάθε χρόνο. 

Ένας από τους πιο χλιδάτους γάμους στην Ασία σχεδιάζεται από πλουσιότερο άνθρωπο της Ινδίας, τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Μουκές Αμπάνι, ο οποίος παντρεύει τον γιο του Ανάντ.

Επιχειρηματίες και διάσημοι από όλον τον κόσμο βρίσκονται στη λίστα των καλεσμένων που αναμένονται στο πάρτι πριν από το γάμο για τον γιο του Mουκές Αμπάνι, Aνάντ, και την αρραβωνιαστικιά του Ραντίκα Μερτσάντ.

Ανάμεσά

τους θα βρίσκεται η Ριάνα, μαζί με τον διάσημο «μάγο» Ντέιβιντ Μπλέιν, Αμερικάνοι μεγιστάνες όπως οι Μπιλ Γκέιτς και Μαρκ Ζούκερμπεργκ αλλά και την κόρη του Αμερικανού πρώην προέδρου Ιβάνκα Τραμπ, και βέβαια Ινδοί δισεκατομμυριούχοι και διασημότητες του Bollywood.

Το γαμήλιο πάρτι θα διαρκέσει 3 ημέρες και αναμένεται να σερβιριστούν περίπου 2.500 πιάτα, ώστε να διασφαλιστεί ότι κανείς δεν θα φάει το ίδιο πιάτο δύο φορές.

Μάλιστα, ο δισεκατομμυριούχος σχεδιάζει ολόκληρο σόου για τον γάμο, το οποίο θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί σε έναν κήπο 3.000 στρεμμάτων, που βρίσκεται στους χώρους ενός διυλιστηρίου πετρελαίου στο Jamnagar, στην πατρίδα του Aμπάνι στο Γκουτζαράτ.

Ο κήπος λέγεται ότι έχει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δέντρα και το μεγαλύτερο περιβόλι μάνγκο στην Ασία, ενώ επίσης φιλοξενεί το κέντρο διάσωσης και αποκατάστασης ζώων του Ινδού Κροίσου, το οποίο έχει 2.000 διασωθέντα ζώα τόσο από την Ινδία όσο και από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους λεοπαρδάλεις, τίγρεις, λιοντάρια, τζάγκουαρ και ελέφαντες.

Keywords
Αναζητήσεις
poso-kostizei-enas-plousios-gamos-stin-india.htm
Τυχαία Θέματα