Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου για την οπαδική βία – Τα ζητήματα που τέθηκαν

12:22 9/12/2023 - Πηγή: Emea.gr

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Μέγαρο Μαξίμου, η διυπουργική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, που συγκάλεσε εκτάκτως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τα επεισόδια στην περιοχή του Ρέντη και τον βαρύτατο τραυματισμό του του 31χρονου αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα ο οποίος συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης,

οι υπουργοί Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσος και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος.
Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάστηκαν δύο κρίσιμα ζητήματα, η ανάκληση της απόφασης του περασμένου Αυγούστου για παρουσία της ΕΛΑΣ στις θύρες των οργανωμένων οπαδών, κάτι που ζητούν και οι ενώσεις των αστυνομικών αλλά και η διακοπή όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις σχετικές με τις αποφάσεις που παρθήκαν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Νωρίτερα σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι «Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και ο Πρωθυπουργός δεν μασάει τα λόγια του και εφαρμόζει αποφάσεις που κάποιοι φοβόντουσαν να εφαρμόσουν για δεκαετίες».

Keywords
Αναζητήσεις
se-exelixi-i-syskepsi-sto-maximou-gia-tin-opadiki-via-ypo-ton-prothypourgo.htm
Τυχαία Θέματα