Σε πέντε χρόνια ο συνολικά ενεργός παγκόσμιος πληθυσμός θα βρίσκεται online!

10:01 23/8/2023 - Πηγή: Emea.gr

Ένα εντυπωσιακό σημείο-ορόσημο, το οποίο και αναδεικνύει -ουσιαστικά- το γεγονός πως το Διαδίκτυο αποτελεί -πλέον- αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας, μεταμορφώνοντας τον τρόπο επικοινωνίας και πρόσβασης στην πληροφορία, εκτιμάται πως θα λάβει χώρα κατά την προσεχή πενταετία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με προβλέψεις της Atlas VPN, το πλήθος των χρηστών internet θα υπερβεί τα 6 δισεκατομμύρια μέχρι το 2028! Απλά, αναλογιζόμενοι πως ο σημερινός παγκόσμιος πληθυσμός υπολογίζεται στα 8,1 δισεκατομμύρια

άτομα, αφήνοντας στην άκρη τους εξαιρετικά νεαρής (0-3) και γηραιούς κατοίκους της γης, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει πως ο ενεργός πληθυσμός παγκοσμίως θα βρίσκεται συνδεδεμένος με το Διαδίκτυο. Γεγονός, που αναμένεται να ενδυναμώσει περαιτέρω τις ευκαιρίες γνώσης και απασχόλησης.

Σήμερα, υπάρχουν περίπου 5,16 δισεκατομμύρια διαδικτυακοί χρήστες παγκοσμίως, γεγονός που «μεταφράζεται» σε αύξηση της τάξεως του κατά σχεδόν το 1/5 (19%), μέχρι το 2028, διαμορφούμενο στα 6,13 δισεκατομμύρια, όπως προκύπτει με βάση δεδομένα που συγκεντρώνει και επεξεργάζεται το DataReportal.

Διαβάστε περισσότερα στο startupper.gr

Keywords
Αναζητήσεις
se-pente-chronia-o-synolika-energos-pagkosmios-plithysmos-tha-vrisketai-online.htm
Τυχαία Θέματα