BIC® Design on Fire στη Θεσσαλονίκη

Ο πανευρωπαϊκός διαγωνισμός σχεδίου Design on Fire συνεχίζεται και τα sprays παίρνουν φωτιά! Μετά την επιτυχία των live painting event σε Αθήνα και Πάτρα, οι street artists κάνουν graffiti για τα μάτια σας μόνο ...στη Θεσσαλονίκη!

Έλα και εσύ στο The Box Gallery, ζήσε από κοντά τη μαγεία της τέχνης του δρόμου και γνώρισε τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, στοχεύοντας στην πανευρωπαϊκή διάκριση! Μέσω της εφαρμογής στο www.mybiclighter.com μπορείς να υποστηρίξεις με την ψήφο σου, τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν, διεκδικώντας 2.000€ και το βραβείο του ψηφοφόρου!Μη ξεχνάς πως μπορείς όμως και εσύ να δοκιμάσεις τις ικανότητες σου στο σχέδιο, δημιουργώντας το επόμενο σχέδιο του αναπτήρα BIC® για να διεκδικήσεις 4.000€ και το σχέδιο σου τυπωμένο σε 1.000.000 αναπτήρες που θα πωληθούν στην Ευρώπη! Βρείτε μας στο Facebook Design on Fire!
www.facebook.com/designonfirewww.facebook.com/theboxgallery.graffiti.streetart INFO: 12:00-17:00 Θεσσαλονίκη: Σάββατο 19 Ιανουαρίου, The Box Gallery: Απέλλου 6, Πλατεία ΝαυαρίνουΣυμμετέχοντες Καλλιτέχνες: Ser , Simoni, Zofoc , Nar, Designinjah , Nemo
Keywords
Τυχαία Θέματα