ΑΠΘ | Fashionistas @ AUTH

Με πρωτοβουλία διαφόρων φοιτητών του Α.Π.Θ. πριν από ένα περίπου χρόνο ιδρύθηκε η ομάδα των Fashionistas in Auth η οποία συνίσταται ΜΟΝΟ από φοιτητές του ΑΠΘ ! Πρόκειται για μια ομάδα δημιουργικών και ανήσυχων φοιτητών που ασχολούνται με τη μόδα, τη μουσική και το design, τη φωτογραφία και το χορό πέρα από τις καθημερινές υποχρεώσεις της σχολής και θέλουν να προωθήσουμε τα ενδιαφέροντα τους σε ένα όμορφο event!

Όπως και πέρυσι στις 15 Μαίου έτσι και φέτος
οι ομάδα των Fashionistas πήρε την πρωτοβουλία παρά τις αντίξοες συνθήκες λειτουργίας του πανεπιστημίου να οργανώσει αυτό το γεγονός αποδεικνύοντας στο κοινωνικό σύνολο της πόλης ότι το ΑΠΘ συνεχίζει να αποτελεί χώρο έκφρασης και υλοποίησης ιδεών και δημιουργιών, προάγοντας το πνεύμα συνεργασίας και δημιουργίας, σκοπούς που ταυτίζονται με την έννοια του πανεπιστημίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο χώρο του Φουαγιέ της Άνω Φοιτητικής Λέσχης του ΑΠΘ και θα περιλαμβάνει: Έκθεση χειροποίητων δημιουργιών που θα είναι καθόλη τη διάρκεια της ημέρας Fashion show-catwalk με ρούχα και αξεσουάρ από τους εκθέτες Μουσικά δρώμενα Χορευτικά δρώμενα Κάλυψη του event με φωτογράφιση και video από φοιτητές της Σχολής Κινηματογράφου και παρουσίαση υλικού της σχολής Έκθεση φωτογραφίαςΣχετικά με το bazaar, η εκδήλωση θα καλύπτει μια μερα, με την έκθεση να λειτουργεί τις ώρες 14:00-00:00. Οι εκθέτες θα παρουσιάσουν τα έργα τους και οι μουσικοί και χορευτές θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους ως οργανωμένα σχήματα.

Δείτε το promo video τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα