ΑΠΘ | Εθελοντική καθαριότητα στο ΑΠΘ

Παρά τo κρύο και την βροχή εθελοντές φοιτητές, κοσμήτορες αλλά και υπάλληλοι του ΑΠΘ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της πρυτανείας του πανεπιστημίου και ήρθαν στην εθελοντική καθαριότητα. Ο πρύτανης του ΑΠΘ μάλιστα έκανε και δηλώσεις πριν ξεκινήσει η εθελοντική καθαριότητα.

Δεν έλειψαν όμως και οι αντιδράσεις από φοιτητές οι οποίοι στηρίζουν τους εργολαβικούς υπαλλήλους που είχαν διάλογο με τον κ. Μυλόπουλο.

To ΑΠΘ
στο τέλος της δράσης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, Σήμερα το ΑΠΘ κέρδισε το στοίχημα της αυτοδιοίκησής του. Η πανεπιστημιακή κοινότητα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ιδρύματος και συμμετείχε ενεργά στην εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού του, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Κοσμήτορες των Σχολών, τους Προέδρους των Τμημάτων και τον γενικό διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών και Μηχανοργάνωσης Νίκο Μανουσαρίδη, υπό το συντονισμό των οποίων πραγματοποιήθηκε η δράση, καθώς και την Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο Θανάση Παππά για την πολύτιμη συνδρομή του. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες τις φοιτήτριες και τους φοιτητές, του καθηγητές και τους εργαζόμενους στο ΑΠΘ, καθώς και όλους τους εθελοντές για τη συμμετοχή τους στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, η οποία απομάκρυνε τα σκουπίδια από το πανεπιστήμιο και τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία που αυτά εγκυμονούσαν. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στις εργολαβίες γιατί σεβάστηκαν την προσπάθεια του Πανεπιστήμιου και με τη στάση τους αυτή συνέβαλαν στην επιτυχία της. Τους καλώ για μια ακόμη φορά να αναστείλουν άμεσα τις κινητοποιήσεις και να αποχωρήσουν από το κτίριο διοίκησης, για να επαναφέρουμε το ΑΠΘ σε τροχιά ομαλής λειτουργίας, που είναι η μόνη προϋπόθεση για την επίλυση και των δικών τους προβλημάτων. Το ΑΠΘ σήμερα έδειξε ότι ενωμένο μπορεί να πετύχει πολλά... Ο Πρύτανης, Ιωάννης Α. ΜυλόπουλοςΚαθηγητής Πολιτικών Μηχανικών
Keywords
Τυχαία Θέματα