Φοιτητής πυροβόλησε εναντίον ληστή και τον τραυμάτισε θανάσιμα

Μέσα σε όλο το κλίμα της πολιτικής αντιπαράθεσης σήμερα και πιο έντονα με το χαστούκι του Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη κάποιες άλλες ειδήσεις πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Μία από αυτές είναι και η είδηση του πυροβολισμού από ένός πολίτη εναντίον ληστών που είχε ως αποτέλεσμα τα τραυματιστή θανάσιμα ένας από αυτούς.
Όλα ξεκίνησαν σήμερα λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα
όταν 3 ληστές μπήκαν σε σπίτι στην περιοχή της Παιανίας όπου όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη ο οποίος πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα και τους ανάγκασε να φύγουν.

Οι ληστές δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν μπαίνοντας σε δεύτερο σπίτι μετά από λίγη ώρα όπου χτύπησε συναγερμός. Οι ληστές αμέσως με την απειλή μαχαιριού ζήτησαν την ιδιοκτήτρια τους σπιτιού να κλείσει τον συναγερμό, όμως οι δύο υιοί της που ξύπνησαν εκείνη την ώρα ήρθαν στα χέρια με τους ληστές και τους ανάγκασαν να φύγουν. Κάπου εκεί οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία, ο οποία παρά τις προσπάθειές της δεν μπόρεσε να βρει τους δράστες. Οι ληστές προσπάθησαν για τρίτη φορά να μπουν σε σπίτι όπου έγιναν για 3 φορά αντιληπτή και τράπηκαν ξανά σε φυγή. Εκείνη την ώρα ένας εκ των δύο υιών, που είναι και φοιτητής, με τον οποίο ήρθαν στα χέρια οι ληστές στο δεύτερο σπίτι είδες τους ληστές να τρέχουν στο δρόμο και πυροβόλησε προς το μέρος τους με καραμπίνα τραυματίζοντας θανάσιμα έναν εξ αυτών. Ήδη από την Ασφάλεια διενεργείται προανάκριση για να ξεκαθαριστεί πλήρως η υπόθεση.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φοιτητής,foititis