Μια πορνοστάρ σε σχολικό χορό!

Όταν λέμε πως τα κοινωνικά δίκτυα έχουν φέρει την επανάσταση στην επικοινωνία και τη ζωή των ανθρώπων, δεν είναι υπερβολή.

Ενώ στο παρελθόν κάποιος βρισκόμενος στην ίδια θέση με τον πρωταγωνιστή της παρακάτω ιστορίας θα είχε περιορισμένες επιλογές, με τη βοήθεια του Twitter κατάφερε να βρει λύση αλλά και υποστηρικτές.

Ο Mike Stone είναι τελειόφοιτος μαθητής σε σχολείο των ΗΠΑ
και είναι ο κλασικός forever alone τύπος καθώς όλες οι συμμαθήτριές του τον έχουν απορρίψει. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Mike δεν έχει συνοδό για τον χορό του σχολείου που θα γίνει στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Αυτό που σκέφτηκε λοιπόν, ήταν να καλέσει μέσω Twitter μερικές από τις αγαπημένες του πορνοστάρ. Και ναι, μια από αυτές του απάντησε θετικά.

Πρόκειται δηλαδή για την Megan Piper, μια διάσημη 19χρονη πρωταγωνίστρια η οποία απλά ζήτησε από τον Mike να του καλύψει τα αεροπορικά εισιτήρια.

Μάλιστα, διάφοροι followers του μαθητή τον στηρίζουν και τον εμψυχώνουν δηλώνοντας πως τάσσονται στο πλευρό του. Κάτι όμως που δε συμβαίνει με το σχολείο του, του οποίου η αντίδραση ήταν άμεση λέγοντας πως δεν θα επιτρέψει την πορνοστάρ να εισέλθει στο χώρο που θα γίνει ο χορός.

Ακόμη και οι Anonymous της Σουηδίας έστρεψαν φαίνεται πως τάσσονται στο πλευρό του μαθητή, απειλώντας τα σχολεία που θα εμποδίσουν τον μαθητή να συνοδέψει την Megan Piper.

Keywords
Τυχαία Θέματα