Τα DUO Love Glow «έλαμψαν» στα MAD VMAs 2012

Σε μία βραδιά γεμάτη λάμψη, τα DUO Love Glow δεν θα μπορούσαν παρά να είναι εκεί. Ως υποστηρικτής των MAD Video Music Awards για το 2012, τα DUO Love Glow είχαν δημιουργική παρουσία και ένα περίπτερο που έγινε δικαίως το κέντρο της προσοχής καθώς έδινε στους παρευρισκόμενους την δική τους ευκαιρία για να «λάμψουν»!
Μέσα στο περίπτερο των DUO Love Glow,
είχε τοποθετηθεί ένας πρωτότυπος «τροχός της τύχης» τον οποίο οι επισκέπτες γύρναγαν για να δοκιμάσουν και οι ίδιοι την τύχη τους και να μάθουν αν ήταν πράγματι η στιγμή τους να «λάμψουν». Ανάλογα με την φράση στην οποία κατέληγε ο τροχός, οι τυχεροί κέρδιζαν διασκεδαστικά δώρα.
Παράλληλα, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα με Love Glow φωτισμό, το περίπτερο των DUO Love Glow μετατράπηκε στο in στέκι της βραδιάς από όπου μοιράζονταν και τα αγαπημένα DUO Love Glow προφυλακτικά σε δείγματα για όσους ήθελαν πραγματικά λίγη παραπάνω λάμψη εκείνη τη βραδιά.
Χιλιάδες δείγματα DUO διανεμήθηκαν, τόσο από το περίπτερό των DUO Love Glow, όσο και μέσα στο στάδιο όπου γινόταν η απονομή αλλά και στο vip party που ακολούθησε μετά το τέλος της, επιβεβαιώνοντας ότι όλοι τελικά θέλουμε λίγη «λάμψη» στη ζωή μας!
Προτεινόμενη τιμή λιανικής* Duo Love Glow (3 τμχ) 3.79 €Duo Love Glow (6 τμχ) 4.99 € * Οι τιμές ραφιού των προϊόντων της BDF έγκεινται αποκλειστικά και μόνο στη διακριτική ευχέρεια και στρατηγική των πελατών της δηλ. των καταστημάτων λιανικής
Keywords
Τυχαία Θέματα