Τα «127+1» πρωτοσέλιδα που έγιναν…ΚΑΠΝΟΣ (Part2)

Το GreenZone αποχαιρετά την εφημερίδα Derby News με το 2ο μέρος του πριγκιπικού αφιερώματος. Διαβάστε πώς ο αθλητικός Τύπος παραμύθιαζε με πρίγκιπες, πριγκιπέσες, πριγκιπόπουλα και α-fund-ους Άραβες τον κόσμο του Παναθηναϊκού...
Γράφει ο Pierrakos

Σαν είχαμε αφήσει στα πριγκιπικά παραμύθια των Χριστούγεννων του 2011 (διαβάστε εδώ το πρώτο μέρος του αφιερώματος).

Το «αρρωστάκι»
με το Τριφύλλι σιγά - σιγά αποσύρεται από το προσκήνιο, για λίγο εμφανίζονται οι πριγκίπισσες και τα πριγκιπόπουλα, όμως οι Αραβες κάνουν ουρά και κρατάνε χαρτάκι με αριθμό αναμονής για να περάσουν την πόρτα της «πράσινης» ΠΑΕ.

IANOYAΡΙΟΣ: ΤΟ FUND ΤΩΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΩΝ ΦΕΡΝΕΙ (ΜΟΧΑΜΕΝΤ) ΖΙΝΤΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ

Στην αφετηρία της νέας χρονιάς, τους Ροναλτίνιο, Σισέ, Σικαμπάλα και Ντουγκλάο πλαισιώνει ο Σαλπιγγίδης, αφού στο πρωτοσέλιδο της 3ης Ιανουαρίου υπάρχει, ως βασικός τίτλος, το ερώτημα: «Φεύγει για να ξανάρθει;» αλλά ο υπότιτλος είναι πιο αποκαλυπτικός: «σε ανοιχτή γραμμή οι Σαουδάραβες με τον μάνατζερ του Σάλπι».

Στις 7 Ιανουαρίου υπάρχει «χτύπημα» με την είδηση ότι «στις 17 Ιανουαρίου επιστρέφουν στην Ελλάδα οι υποψήφιοι επενδυτές για τις τελικές συζητήσεις». Στις 11 Ιανουαρίου, η εφημερίδα αποκαλύπτει πρωτοσέλιδα ότι «ψάχνουν λύση για την καθυστέρηση οι Σαουδάραβες επενδυτές που δεν θέλουν να χαθεί η μεταγραφική περίοδος, αφού η ψήφιση του αθλητικού νόμου πάει για τέλη Ιανουαρίου και αναζητούν τρόπους να μπουν νωρίτερα στην ΠΑΕ». Τα προαναφερθέντα συμπυκνώνονται στον εύγλωττο τίτλο εκείνης της ημέρας «Νόμος μετά, λεφτά τώρα».

Νωρίτερα, στο πρωτοσέλιδο της 10ης Ιανουαρίου υπάρχει η αναγγελία «Μοχάμεντ Ζιντάν στα πράσινα - ο 30χρονος Αιγύπτιος σέντερ - φορ της Ντόρτμουντ στόχος των Σαουδαράβων επενδυτών».

Παρ’ ότι στα μέσα Φεβρουαρίου ψηφίζεται ο πολυπόθητος νόμος, ο Τσάκας και το Derby διακατέχονται από εμφανή αμηχανία...
Πλέον, η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βαίνει προς το τέλος της, και παρά τις εξαγγελίες, οι Σαουδάραβες δεν έχουν βοηθήσει ακόμα την ομάδα…Η αγωνία λαμβάνει τέλος, όταν στις 21 του μηνός το Derby έχει βασικό τίτλο «Πέφτει χρήμα» και υπότιτλο «Τη Δευτέρα ανάβει το φως των 15 εκατ. ευρώ για τον Παναθηναϊκό».

Ο Ιανουάριος όμως φεύγει, οι αόρατοι άραβες πραγματοποίησαν αόρατες μεταγραφές και φυσικά αυτοί που επέτρεπαν μέσω του Τύπου να διασυρεται κατ' αυτόν τον τρόπο ο Σύλλογος έχουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης στο χαμένο πρωτάθλημα, που βάσει απόδοσης άξιζε ο Παναθηναϊκός.

Έχει ενδιαφέρον η συνέχεια. Όσοι είχαν ασχοληθεί έστω και επιφανειακά με τα (αληθινά) ρεπορτάζ γνώριζαν πως πριν τον Φλεβάρη νόμος δεν θα περνούσε. Ακόμα όμως και όταν ψηφίστηκε ο περιβόητος νόμος, παρά την εμφανή αμηχανία, τα παραμύθια συνεχίστηκαν!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ: ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Ο ΣΕΪΧΗΣ ΑΜΠΝΤΕΛΑΖΙΖ ΑΛΧΑ ΓΚΑΓΚ!

Παρ’ ότι στα μέσα Φεβρουαρίου ψηφίζεται ο πολυπόθητος αθλητικός νόμος, που αποτελούσε το τελευταίο «ανάχωμα» στην προαναγγελθείσα…αραβική προέλαση, ο Τσάκας και το Derby διακατέχονται από εμφανή αμηχανία. Η έγκριτη εφημερίδα υποδέχεται το νόμο με το μάλλον λιτό «χτύπημα» στην πρώτη σελίδα «ανοίγει ο δρόμος» και συμπληρώνει: «τη Δευτέρα η πρόταση στο Βαρδινογιάννη - ο Βλάσης Τσάκας μίλησε χθες για τους Σαουδάραβες επενδυτές που εκπροσωπεί» (16/2).

Στο φύλλο της επόμενης ημέρας η πρωτοσέλιδη ενημέρωση περιορίζεται σ’ ένα «χτύπημα» με δήλωση Τσάκα ότι «στις 9 Μαρτίου θα πάμε ως μεγαλομέτοχοι στη Γ.Σ.». Δυστυχώς, όμως δε διευκρινίζει στις 9 Μαρτίου ποιου έτους… Μπορεί ο άνθρωπος να εννοούσε του 2019 και βιαστήκατε όλοι να τον βγάλετε ψεύτη!

Στις 21 Φεβρουαρίου το πάντα ερευνητικό Derby φέρνει στο φως ότι υπάρχει «Σεΐχης αυτή τη φορά στο προσκήνιο» και συμπληρώνει: «ο Αμπντελαζίζ Άλχα Γκαγκ φέρεται να είναι μεταξύ των υποψήφιων επενδυτών»! Παράλληλα, πληροφορεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού (για να μην ανησυχεί) ότι «ούτε χθες κατατέθηκε πρόταση, αφού σύμφωνα με το Βλάση Τσάκα υπήρξε λάθος στα έγγραφα και στάλθηκαν πίσω για διόρθωση».

Εν συνεχεία, τη γενική ραθυμία αυτού του διμήνου διαταράσσει μία είδηση για τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη (που παραδόξως φιλοξενείται σ’ ένα τόσο... εχθρικό προς τον ίδιο έντυπο!), ο οποίος δηλώνει «άγνοια για το Σαουδάραβα πρίγκιπα Χάλεντ μπιν Αλ Ουαλίντ Αλ Σαούντ» (3/3). Τελικώς, όλα κυλούν ομαλά, αφού μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή της Γ.Σ. η μαχητική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι «έγγραφο κυπριακής εταιρείας μέσω ουκρανικής τράπεζας γνωστοποίησε ότι υπάρχουν 15 εκατ. ευρώ για τον Παναθηναϊκό»(8/3).

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΕΪΖΑΛ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ!

Στις 3 του μηνός συμβαίνει ένα ασυνήθιστο γεγονός: ο Τσάκας προσέρχεται στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και προτείνει να γίνει συνέντευξη μέσω Skype με ένα νέο πρίγκιπα, ενδιαφερόμενο για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η συνέντευξη γίνεται αλλά την επόμενη ημέρα, 4 Απριλίου, ουδεμία πολιτική, οικονομική ή αθλητική εφημερίδα ασχολείται πρωτοσέλιδα με το γεγονός. Ουδεμία; Λάθος, το Derby (και κάποια «Γάτα»!), με υψηλό αίσθημα δημοσιογραφικής ευθύνης, έχει το εξής πρωτοσέλιδο «χτύπημα»: «έρχομαι στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό. Αυτό δήλωσε ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Φάισαλ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ» και προσθέτει (πάντα στο πρωτοσέλιδο) τη δέσμευση της Αυτού Υψηλότητας ότι «θα λύσουμε τα προβλήματα μόλις ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στα μέσα Απριλίου». Το θέμα έχει συνέχεια και σε επόμενο πρωτοσέλιδο (10/4) όπου αναγράφεται: «θέλω να επενδύσω – τους λόγους που επιθυμεί να βάλει τα χρήματά του στον Παναθηναϊκό εξήγησε ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Φεϊσάλ Αμπντουλαζίζ σε ΜΜΕ της χώρας του».

ΜΑΙΟΣ: ΤΟ ΑΡΑΒΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ!

Η λύση Αλαφούζου έχει «τροχοδρομηθεί» αλλά το Derby έχει αναθαρρήσει από την εμφάνιση Φεϊζάλ. Μοναδική διαφορά ότι στα φύλλα του Απριλίου τον ανέγραφε με «σ» (Φεϊσάλ).

Στις 8 Μαΐου πληροφορούμαστε ότι «στην Αθήνα ο πρίγκιπας Φεϊζάλ, στέλνει επιστολή στη Γ.Σ.». Τρεις ημέρες αργότερα, παρ’ ότι υπάρχει το επουσιώδες γεγονός της έναρξης του Final 4 της Κωνσταντινούπολης με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, το Derby βρίσκει χώρο στο πρωτοσέλιδό του για τη διαβεβαίωση της Αυτού Υψηλότητας ότι «βάζω άμεσα 15 εκατ. ευρώ μόλις δώσει την έγκριση η Ε.Ε.Α».

Στις 15 Μαΐου ο πρωτοσέλιδος χώρος για το Φεϊζάλ αυξάνεται αφού «κατέθεσε το φάκελο ο Σαουδάραβας πρίγκιπας» και «περιέχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και περιμένει την έγκρισή της».

Ο μήνας κλείνει θριαμβευτικά για το Derby, το οποίο πλέον με μεγάλα γράμματα σημειώνει στο πρωτοσέλιδό του (30/5): «Πράσινο στον πρίγκιπα Φεϊζάλ από την ΕΕΑ. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε ομόφωνα το φάκελο του Σαουδάραβα, που μπορεί πλέον να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Τώρα, για ποιους λόγους δεν ασχολήθηκε ποτέ η εφημερίδα με υπόλοιπους επιχειρηματίες - «μπουμπούκια» στους οποίους έδινε «αέρα» άδειες η ΕΕΑ... δεν το γνωρίζουμε.

ΙΟΥΝΙΟΣ: Ο ΦΕΪΖΑΛ ΑΔΗΜΟΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ - Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Στις 6 Ιουνίου προαναγγέλλεται «συνάντηση (της Αυτού Υψηλότητας) με Αλαφούζο)» και προστίθενται τα εξής στοιχεία: «ο Σαουδάραβας πρίγκιπας σκοπεύει να επιλέξει την πιο γρήγορη διαδικασία» - ωστόσο, υπάρχει και δυναμική παρέμβαση του πατέρα Φεϊζάλ αφού «αποφασίζει ο πατέρας του που έρχεται το Σαββατοκύριακο».

Δύο ημέρες αργότερα, η κατάσταση σοβαρεύει, καθώς το Derby (πάντα καταγράφοντας δημοσιογραφικά) την άποψη Φεϊζάλ, έχει ως δεύτερο θέμα με μεγάλα γράμματα και σχετική φωτογραφία «Ποιον Αύγουστο, να τελειώνουμε τώρα!». Ο δε υπότιτλος του θέματος έχει ως εξής: «“ η υπομονή έχει και τα όρια της” λέει η πλευρά του Σαουδάραβα πρίγκιπα Φεϊζάλ που ρίχνει ευθύνες σε ΠΑΕ και Αλαφούζο». Σημειωτέον ότι επιτέλους στο πρωτοσέλιδο εκείνης της ημέρας υπάρχει αναφορά και στο όνομα της ακούραστης δικηγόρου Κασσιανής Μιχοπούλου.

ο Φεϊζάλ είναι εδώDerby News, 11/12/2012
Στις 19 Ιουνίου το πρωτοσέλιδο «χτύπημα» είναι «Βάζω 15 εκατ. ευρώ –επιστολή της δικηγόρου του πρίγκιπα Φεϊζάλ στα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ». Παρόμοιο «χτύπημα» υπάρχει και στην πρώτη σελίδα του φύλλου της 23ης Ιουνίου: «έτοιμος να βάλει τα 15 εκατ. στην ΑΜΚ ο Φεϊζάλ. Ο Βλάσης Τσάκας απάντησε χθες στο Γιάννη Αλαφούζο και στην ΠΑΕ».

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Ο ΦΕΪΖΑΛ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ 28 ΕΚ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, 48 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΤΟ 2013 – 14 ΚΑΙ 100 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΑΘΡΟΙΣΜΑ: 176 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!

Έπειτα από αγρανάπαυση μηνών, και αφού έχει μεσολαβήσει μόλις μία πρωτοσέλιδη προειδοποιητική βολή (25/10), φτάνουμε στο Δεκέμβριο. Εκεί πλέον το Derby επιστρέφει μαχητικό στις επάλξεις θυμίζοντας τις «χρυσές εποχές» του Αλ Σαούντ. Στις 11 Δεκεμβρίου ο τίτλος του «χτυπήματος» είναι «ο Φεϊζάλ είναι εδώ» εν όψει της άφιξης στην Αθήνα της Αυτού Υψηλότητας.

Την επόμενη ημέρα (12/12), η εφημερίδα επιλέγει ως βασικό θέμα την συνέντευξη Τύπου του Φεϊζάλ, μολονότι αυτή ακόμα δεν έχει γίνει. Ο τίτλος είναι «Ραγδαίες εξελίξεις», ενώ στον υπότιτλο αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: « “Δώστε μου το 67,5% και βάζω 28 εκατ. ευρώ” - ο Σαουδάραβας πρίγκιπας παρουσιάζει σήμερα το μεσημέρι επίσημα την πρότασή του…Υπόσχεται άλλα 48 εκατ. ευρώ το 2013 – 14 και 100 εκατ. ευρώ για την κατασκευή γηπέδου και προπονητικού κέντρου αν γίνουν δεκτοί οι όροι του».

Την 13η Δεκεμβρίου παρουσιάζονται οι συνεντεύξεις της Αυτού Υψηλότητας και του Γιάννη Αλαφούζου. Διαβάζουμε: «Φεϊζάλ: “Tα λεφτά είναι εδώ πάρτε τα” – υπάρχει επιταγή της Barcklays 28 εκατ. κατατεθειμένη σε συμβολαιογραφείο της Αθήνας στη διάθεση κάθε μετόχου, είπε ο πρίγκιπας». Τα προβλήματα στο συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο είναι μόλις δύο: πρώτον, δε διευκρινίζεται η νομισματική μονάδα των 28 εκατομμυρίων (ευρώ ή δραχμές) και δεύτερον, δεν υπάρχει τράπεζα Barcklays - μάλλον, το συνήθως αλάνθαστο επιτελείο του Derby εννοεί την αγγλική επενδυτική τράπεζα Barclays.

Μία ακόμα ενδιαφέρουσα παρατήρηση για το ίδιο πρωτοσέλιδο: Διπλά - δίπλα βρίσκονται οι ειδήσεις των συνεντεύξεων Φεϊζάλ και Αλαφούζου. Μαντέψτε στο φόντο ποιου από τους δύο βρίσκονται τριφυλλάκια και ποιανού η φωτογραφία βρίσκεται σε λαχανί φόντο. Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!

Στις 14 Δεκεμβρίου ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου, δηλώνει αποκλειστικά στην έγκριτη εφημερίδα: «Ούτε τρελός δεν θα έλεγε όχι στον πρίγκιπα Φεϊζάλ». Στο φύλλο της επόμενης ημέρας μαθαίνουμε (πάντα με μεγάλα γράμματα σε ευδιάκριτο σημείο του πρωτοσέλιδου) «έτσι θα προχωρήσει ο Φεϊζάλ», ενώ στις 18 Δεκεμβρίου το Derby στηλιτεύει εμμέσως τους μετόχους γράφοντας «αποδοχή αλλά και ειρωνείες μετόχων - ο πρίγκιπας Φεϊζάλ έστειλε την πρόταση και έγινε αποδεκτή από την ΠΑΕ».

Στις 19 Δεκεμβρίου η Αυτού Υψηλότητα, πάντα κατά το έγκυρο Derby, διαφωνεί με τις επικείμενες αποπομπές βαρδινογιαννικών στελεχών από την ΠΑΕ. Ο τίτλος του «χτυπήματος» είναι: «διαφωνία Φεϊζάλ με τις εκκαθαρίσεις. Η πλευρά του υποστηρίζει ότι δεν μπορεί τώρα να παίρνονται δεσμευτικές αποφάσεις». Παράλληλα, αναζητούνται οι πρώτες δικαιολογίες, καθώς το Derby αναφέρει πως «δόθηκαν χθες κάποια οικονομικά στοιχεία από την ΠΑΕ, αλλά δεν ήταν πλήρη και θα γίνει σήμερα το μεσημέρι νέα συνάντηση των δικηγόρων».

Δύο ημέρες αργότερα παγωμάρα και αμηχανία. Οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού έπαιξαν τα ρέστα τους και το πριγκιπικό περιβάλλον συνειδητοποίησε πως, παρά τις κραυγές στα στημένα blog και site, τα παραμύθια θα λήξουν άδοξα και γρηγορότερα από ό,τι θα περίμενα.

Η εφημερίδα κυκλοφορεί με βασικό θέμα: «Ο δρόμος είναι ανοιχτός για τον πρίγκιπα Φεϊζάλ» και με υπότιτλο «ορίστηκε η αύξηση Μ.Κ. στα 28 εκατ. ευρώ – ή μπαίνει τώρα ή φεύγει οριστικά και αμετάκλητα - θετική η πρώτη αντίδραση από την πλευρά του Σαουδάραβα».

Χαμόγελα σκόρπισε η φυλλάδα στις 20 Δεκεμβρίου. «Άφωνος», γράφει το έντυπο πως έμεινε ο κόσμος του Παναθηναϊκό. Γιατί; Γιατί όπως γράφουν αποφασίστηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου να γίνει στα 7 εκατ. ευρώ, κάτι που «βγάζει εκτός τον πρίγκιπα».

Μπορεί το πριγκιπικό περιβάλλον να επιθυμούσε πολύ μία τέτοια εξέλιξη, όμως η ΠΑΕ άνοιξε κανονικά στα 28 εκατ. ευρώ την ΑΜΚ, ώστε να μην «χαρίσει» καμία δικαιολογία στους αόρατους πρίγκιπες.

Στις 23/12 το Derby –πάντα χάρη στις έγκυρες πηγές του– αποκαλύπτει ότι «δεν ξεκίνησε ακόμα ο οικονομικός έλεγχος – η πλευρά του πρίγκιπα Φεϊζάλ επιμένει ότι πήρε ελάχιστα στοιχεία από την ΠΑΕ». Στις 24/12 επιτέλους προαναγγέλλεται «ραντεβού για την επιταγή και παραίτηση των μελών του Δ.Σ.», ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα εμφανίζονται προβλήματα και η «πλευρά Φεϊζάλ δίνει στη δημοσιότητα την αλληλογραφία που αντάλλαξε με την ΠΑΕ». Αυτό ουδέποτε συνέβη, αλλά αποτελεί μία λεπτομέρεια σε σχέση με τις τόσες «πριγκιπικές» αλήθειες, που έχουν γράψει επί 15,5 μήνες.

Έγινε το όνειρο…καπνός!Derby News, 05/01/2013

Ο χρόνος κλείνει με δυσάρεστα μηνύματα εκ μέρους του…μεγάλου επενδυτή με την εφημερίδα να επιρρίπτει εξ’ ολοκλήρου τις ευθύνες στην ΠΑΕ, καθώς «αντί για αποδοχή ελέγχου έστειλαν πάλι μόνο το ισοζύγιο Νοεμβρίου – καμία απάντηση ούτε χθες από την ΠΑΕ για το ραντεβού στην τράπεζα και τις απαιτήσεις μελών του Δ.Σ.». Προφανώς, υπάρχει και εδώ ένα ανεπαίσθητο (πρωτοσέλιδο) λάθος, καθότι η εφημερίδα εννοεί μάλλον «παραιτήσεις» και όχι «απαιτήσεις».

2013

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ)

Στις 3 Ιανουαρίου το Derby διαπιστώνει «κρίσιμες ώρες για τον Παναθηναϊκό» και προσθέτει: «ραντεβού στην τράπεζα ζητά η πλευρά Φεϊζάλ – “θα μπουν τα λεφτά, φέρτε τις παραιτήσεις”». Στις 4 Ιανουαρίου ο κεντρικός τίτλος – ερώτημα είναι: «Αλλάζει σελίδα;». Η λεπτομέρεια είναι ότι, πάντα σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα του Derby, ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει σελίδα ακόμα δύο φορές, στις 3/11/2011 και στις 20/12/2011. Και στις 5 Ιανουαρίου, ωσάν να μη συνέβη τίποτα κατά τους προηγούμενους 15,5 μήνες, η εφημερίδα καταγράφει απλώς τις εξελίξεις με τίτλο (άνευ σχολίου) «Έγινε το όνειρο…καπνός»…

Διαβάστε εδώ το πρώτο μέρος του αφιερώματος

Υ.Γ. Αλήθεια ο ΠΣΑΤ μπήκε ποτέ στον κόπο να καταμετρήσει πόσες παράγραφοι του κώδικα δεοντολογίας των δημοσιογράφων καταπατήθηκαν από τα αθλητικά media κατά την πολύμηνη διάρκεια των πριγκιπικών παραμυθιών;

Greenzonegr
Τσάκας, Σαούντ και Derby part2
72
Υπομονή οι φωτογραφίες φορτώνονται
Keywords
πρωτοσελιδα, το φως, Βλάσης Τσάκας, derby, news, παναθηναικος, fund, μοχαμεντ, ζινταν, ελλαδα, λύση, φορ, φως, ιανουάριος, τραπεζες, ερχεται, ωρα, skype, αθηνα, μμε, ονειρο, εμφάνιση, μαΐου, συμμετοχή, εεα, ιουνίου, αγορα, αθροισμα, συγκεκριμένο, ειδήσεις, νέα, blog, site, πσατ, media, κινηση στους δρομους, σισε, Κορμός Χριστουγέννων, καθαρα δευτερα, αλλαγη ωρας, στημενα, σουλτάν μπιν νάσερ φαρχάν αλ σαούντ, σουλταν αλ σαουντ, τελη κυκλοφοριας 2013, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, σικαμπαλα, τσακας, μια ημερα, το θεμα, αθλητικα, θεμα, μμε, ονειρο, περιοδος, φωτογραφιες, φωτογραφια, φως, ωρα, blog, news, skype, αγορα, αγωνια, αμηχανια, αυξηση, αθροισμα, ανθρωπος, αξιζε, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, γραφεια, δευτερο, δευτερα, δυστυχως, δηλωση, δωσει, δρομος, εγινε, εγγραφα, εεα, ευρω, ειπε, υπαρχει, ενημερωση, εμφάνιση, εξελιξη, ερχεται, εφημεριδα, ζινταν, ζητα, ιδιο, υπομονη, ιανουάριος, λαθος, λεφτα, λεπτομερειες, λύση, λιτο, μαΐου, μηνυματα, μηνες, παντα, ονομα, ορια, παραμυθια, παμε, περιβαλλον, προβληματα, πριγκιπας, πορτα, πσατ, ραντεβου, συγκεκριμένο, συνεχεια, συμμετοχή, τυπος, το φως, τιτλος, φυσικα, φυλλο, φυλλα, φοντο, φορ, φορα, χρονος, ωρες, derby, fund, ιακωβος, η εφημεριδα, ιουνίου, media, ουρα, πηγες, site, τρελος, τραπεζα, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα