Φιγκερόα: «Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, κατά την άφιξή του, με την προοπτική του Παναθηναϊκού. Περνά από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει μέχρι το τέλος της σαιζόν, με οψιόν ανανέωσης...

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έφτασε λίγα λεπτά πριν τις 18:00 ο Λουτσιάνο Φιγκερόα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός επιθετικός, παρά το πολύωρο και κουραστικό ταξίδι, ήταν ευδιάθετος και δήλωσε
ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την προοπτική του Τριφυλλιού.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν και κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού, που του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Ο Αργεντινός άσσος υποστήριξε πως ο ίδιος θεωρεί ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι πανέτοιμος για να προσφέρει και ότι έχει έρθει σε μια μεγάλη ομάδα.

Συγκεκριμένα:

Για τον Παναθηναϊκό και την μεταγραφή του:

«Πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο, που έχει πάρα πολλούς φιλάθλους και πλούσια ιστορία. Αυτή τη στιγμή διανύει μια δύσκολη περίοδο, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και την συμφωνία με τον Παναθηναϊκό:

«Γνωρίζω αυτά που ξέρει όλος ο κόσμος. Ότι δηλαδή ο Παναθηναϊκός είναι μια σπουδαία ομάδα. Έχω ακούσει το όνομα του, όπως και αυτό του Ολυμπιακού. Αυτές είναι οι πιο γνωστές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ελπίζω να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, γιατί πρέπει να τονίσω ότι δεν είναι κάτι οριστικό. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο και ελπίζω να τελειώσουν όλα το ταχύτερο δυνατό και να αρχίσω να προπονούμαι».

Για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε:
«Καταρχάς θέλω να ξεπεράσω το πρόβλημα που έχω στον αστράγαλο. Πριν από τρεις μήνες είχα κάνει μια επέμβαση, έχω πολύ μεγάλη διάθεση για να μπω και πάλι στον αγωνιστικό χώρο».

Για το παρατσούκλι "Ματαδόρ":

«Βγήκε στο Ροζάριο το Ματαδόρ. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι εδώ και ελπίζω όλα να πάνε καλά, για να βοηθήσω».

Για το αν μπορεί να υποσχεθεί πολλά γκολ στους φίλους του Παναθηναϊκού:

«Όλοι θέλουν να πετυχαίνουν γκολ. Προσωπικά δεν θέλω να δίνω υποσχέσεις, γιατί κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να εξελιχθεί το μέλλον. Όμως έχω την πίστη πως μπορώ να πετύχω αρκετά γκολ και να θυσιαστώ για την ομάδα και να την βοηθήσω».

Για την αγωνιστική του ετοιμότητα:

«Το τελευταίο διάστημα δεν έχω κάνει προπονήσεις με μπάλα. Έχω κάνει αρκετή δουλειά στο γυμναστήριο, προσέχω πάρα πολύ την φυσική μου κατάσταση. Τώρα βέβαια προέχει να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου, θα έχω συνομιλία με τον προπονητή, ώστε να του θέσω το θέμα της κατάστασης του τραυματισμού μου. Ελπίζω ο αστράγαλος μου να ανταποκριθεί και αυτό που χρειάζομαι είναι να πιάσω μπάλα και να βρεθώ με την ομάδα».

Ο Φιγκερόα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις αύριο, Σάββατο 09/02, και εάν όλα πάνε κατ' ευχήν, θα υπογράψει με τους «πράσινους» εώς το τέλος της αγωνιστικής σαιζόν, δηλαδή εξάμηνης διάρκειας. Ομοίως θα μπει και οψιόν ανανέωσης για 1-2 έτη, εφόσον ανταποκριθεί στο ρόλο για τον οποίο έρχεται και λύσει το επιθετικό πρόβλημα του Τριφυλλιού.
Keywords
Τυχαία Θέματα