Aλαφούζος: «Σε καλό δρόμο με Φερέιρα»

Την αισιοδοξία του ότι θα έχουν αίσιο τέλος οι συνομιλίες για την ανανέωση της συνεργασίας του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα SportDay ο Γ. Αλαφούζος:

«Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο κύριος Γόντικας, που χειρίζεται το θέμα, είναι σε επαφή με τον κ. Φερέιρα.
Υπάρχει μία κατ' αρχάς συμφωνία σε όλα τα επίπεδα και αυτό τώρα γίνεται γραπτώς. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και τις επόμενες ημέρες το θέμα θα τελειώσει θετικά και ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει με τον Φερέιρα».

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές από χθες, προκειμένου να ρυθμιστούν οι όροι του συμβολαίου, ενώ όσον αφορά το οικονομικό ο πορτογάλος τεχνικός θα δεχθεί μείωση αποδοχών στις πάγιες απολαβές του, ωστόσο θα αυξηθεί το bonus επίτευξης στόχων για την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Champions League και του Europa League.

H μεγάλη ανησυχία του Φερέιρα έγκειται στις εγγυήσεις αναφορικά με τα διοικητικά και οικονομικά του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μην υπάρξουν οι καθυστερήσεις στις πληρωμές. Είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος της εβδομάδας να τελειώσει θετικά το θέμα του Πορτογάλου με την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και από εκεί και πέρα να μπουν σε σειρά όλα τα εκκρεμή ζητήματα.

Προτεραιότητα αποτελεί η ανανέωση συμβολαίων για τους παίκτες που ο Φερέιρα έχει εισηγηθεί να παραμείνουν. Στη συνέχεια, θα προταθεί μείωση αποδοχών σε ορισμένους ποδοσφαιριστές και τέλος θα υπάρξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, έτσι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα ενόψει της νέας σαιζόν με παίχτες της επιλογής του Φερέιρα. Δεδομένη πάντως είναι η χρησιμοποίηση περισσότερων ποδοσφαιριστών από την Golden Team του Τριφυλλιού.
Keywords
Τυχαία Θέματα