Juan Sebastian Veron Panathinaikos

Οταν ο πατέρας Βερόν «έσπρωχνε» τον γιο του στον Παναθηναϊκό, τα παπαγαλάκια τον αποκαλούσαν «γέρο». Ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν σταματάει το ποδόσφαιρο έξι χρόνια αργότερα...H είδηση από μόνη της προκαλεί συγκίνηση σε κάθε ποδοσφαιρόφιλο: Επειτα από 19 χρόνια στα γήπεδα ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στις 13 Μαΐου στην αναμέτρηση της Εστουδιάντες στην αναμέτρηση με τη Γοδόι Κρους.

«Πλέον δεν έχω κουράγιο. Δεν έχω την υπομονή να παλέψω με έναν ακόμα τραυματισμό. Κουράστηκα και θα
σταματήσω!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 37χρονος άλλοτε διεθνής αργεντινός επιτελικός μέσος.

Ο γιος του Χουάν Ραμόν Βερόν, που είχε φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μετακόμισε στην Εστουδιάντες από το 2006 έπειτα από σπουδαία καριέρα σε Μπόκα Τζούνιορς, Σαμπντόρια, Πάρμα, Λάτσιο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Ιντερ.

Το εκπληκτικό είναι ότι προτού υπογράψει στην ομάδα της Αργεντινής, ο πατέρας του είχε δώσει συνέντευξη στην «Αθλητική Ηχώ» δηλώνοντας ότι «Θα ήθελα να δω τον γιο μου στο Τριφύλλι».

Βέβαια η πραγματικότητα που βιώνει ο Παναθηναϊκός από το 1979 και μετά είναι τελείως διαφορετική από εκείνη που ήξερε ο Χουάν Ραμόν Βερόν. Τα ηνία της ΠΑΕ κρατούν από το 1979 οι άνθρωποι της οικογένειας Βαρδινογιάννη και για να καταλάβει κανείς την κατάσταση δεν χρειάζεται παρά να γυρίσει μια σελίδα πίσω την «Αθλητική Ηχώ» εκείνης της ημέρας που φιλοξένησε τη συνέντευξη Βερόν.

Συνάντηση «Τζίγγερ» με Λιβαθηνό

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να έχει συνάντηση με τον Σπύρο Λιβαθηνό, όπου συζητήθηκαν τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Η λίστα με τους υποψήφιους στόχους έχει καταρτιστεί και πλέον απομένουν οι τελικές εισηγήσεις του Αλμπέρτο Μαλεζάνι για να προχωρήσουν και στις διαπραγματεύσεις.

Η περίπτωση του Τσέχου Κάρλο Πάτεκ παραμένει στα υπ’ όψιν, αφού ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της Σλάβια Πράγας είναι μεταξύ των παικτών που έχει τσεκάρει ο Παναθηναϊκός. Σε ότι αφορά τον Δανό Γιαν Κρίστιανσεν της Εσμπιεργκ, ο οποίος είχε απασχολήσει τους «πράσινους» και το περασμένο καλοκαίρι, την τρέχουσα περίοδο δεν είναι στα... καλύτερά του. Η τιμή του δεν ξεπερνά τις 300.000 ευρώ κι έτσι θεωρείται μια εύκολη λύση. Το συμβόλαιό του άλλωστε τελειώνει το καλοκαίρι.

Εκτός από τον Σπύρο Λιβαθηνό, χθες ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είδε και τον Στράτο Αποστολάκη, με τον οποίο συζήτησαν για τα «εσωτερικά» της ομάδας αλλά και για τα πρόστιμα που θα επιβληθούν σε Παπαδόπουλο και Κονσεϊσάο.

Για την ιστορία, εκείνη τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2006, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκρινε ότι η ομάδα δεν χρειάζεται ενίσχυση και δεν προχώρησε σε καμία μεταγραφή!
Keywords
Αναζητήσεις
juan sebastian veron panathinaikos, παο βερον
Τυχαία Θέματα